900 TL'ye bilgisayar alınır mı?

Aynen arkadaşlar durumum yok ailemde katmıyor zaten o yüzden

Nasıl alıyosun benim 4 GB RAM 2çekirdek AMD işlemci 1GB ekran kartı 500GB hard disk var 10 FPS kasıyor çok pis

En düşük görüntü ayarına alıp birkaç FPS artırma yap. Kalite çok değişmiyor.

Özellikleri belli mi bunun?
yok kanka yazdım cevap yok sadece bi ara sorduydum valo kaç fps 60 dedi 8gb ram dedi
kanka ben win 7 kullanıyorum win 8.1 veya win 10 geçsem performans artar mı kötü mü olur güncelleştirme yapamıyorum çünkü
1661421484411.png

Özellikleri belli mi bunun?
özelliğini yazmış bi arada core 2 quad q8400 4gb ram 1gb ekran kartıymış

yok kanka yazdım cevap yok sadece bi ara sorduydum valo kaç fps 60 dedi 8gb ram dedi
kanka ben win 7 kullanıyorum win 8.1 veya win 10 geçsem performans artar mı kötü mü olur güncelleştirme yapamıyorum çünküEki Görüntüle 1495199

özelliğini yazmış bi arada core 2 quad q8400 4gb ram 1gb ekran kartıymış
Biraz daha biriktirip düzgün bir sistem almanızı öneririm, bu da çoğu oyunu açmaz.

PC'nın içini sömürüp satmayacağı ne malum :D? Bu insanlardan her şey beklenir.
Dostum sömürdüğü parça en fazla ekran kartı olur (mining getirisi ekran kartları üzerinden yapılan minininglerdr yüksektir) mining yapılabilen bir ekran kartı olan sistem de 900₺ye satılmaz. Dediğin aynı oranda mantıksız.

PC'nın içini sömürüp satmayacağı ne malum :D? Bu insanlardan her şey beklenir.

Kanka elden alacağım için içine bakarım.

Biraz daha biriktirip düzgün bir sistem almanızı öneririm, bu da çoğu oyunu açmaz.

Kanka oynayacağım oyun SonOyuncu - Valorant - LoL - Zula bunları kaldırır ama bir de 4 GB RAM'im falan var Windows 7 kötü Win 8.1 veya Windows 10 yapsam daha mı iyi olur? Destek olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka elden alacağım için içine bakarım. D

Mining yapılmamış olsa bile içindekiler 2010'dan belki de daha eskilerden kalmıştır. Çok bir şey beklemeyin.

Kanka elden alacağım için içine bakarım. D

Kanka oynayacağım oyun SonOyuncu - Valorant - LoL - Zula bunları kaldırır ama bir de 4 GB RAM'im falan var Windows 7 kötü Win 8.1 veya Windows 10 yapsam daha mı iyi olur destek olur musunuzu.

Özellikleri Windows 10'u desteklemeyebilir. Desteklese bile biraz zorlar sistemi. Valorant konusunda pek emin değilim ama diğer oyunlarda az FPS verse de oyun açılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
kanka oynuyacağım oyun sonoyuncu - valorant - lol - zula bunları kaldırır ama bide 4gb ramim felan var win 7 kötü win 8.1 veya win 10 yapsam daha mı iyi olur destek olur musunuzu

Mining yapılmamış olsa bile içindekiler 2010'dan belki de daha eskilerden kalmıştır. Çok bir şey beklemeyin.

Özellikleri Windows 10'u desteklemeyebilir. Desteklese bile biraz zorlar sistemi. Valorant konusunda pek emin değilim ama diğer oyunlarda az FPS verse de oyun açılır.
kanka sistemim bu fortnite win 7 olduğu için açılmıyor bazıları 4gb ram fln olduğu için win 8.1 veya win 10 geçersen daha rahat edersin diyorlar yok valo oynamıcam şuan zatende
sadece win 8 geçsem daha iyi olur mu diyorum
1661455043132.png

kanka oynuyacağım oyun sonoyuncu - valorant - lol - zula bunları kaldırır ama bide 4gb ramim felan var win 7 kötü win 8.1 veya win 10 yapsam daha mı iyi olur destek olur musunuzu

kanka sistemim bu fortnite win 7 olduğu için açılmıyor bazıları 4gb ram fln olduğu için win 8.1 veya win 10 geçersen daha rahat edersin diyorlar yok valo oynamıcam şuan zatende
sadece win 8 geçsem daha iyi olur mu diyorum
Eki Görüntüle 1495799
Attığınız resim nedense gözükmüyor bende anlamadım. Her neyse Win 8.1'e alırsanız belki biraz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz ama Win 10'a alırsanız belki PC zorlanabilir. Bu konuda ben net bir şey söyleyemem özelliklerini bilmiyorum çünkü (Ekran kartı vs.).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı