Redmi Note 8 telefona brick sonrası kurulan ROM düzgün çalışmıyor

Thunder Lord

Femtopat
Katılım
1 Ağustos 2022
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cihaz Redmi Note 8 ROM attım ama soft brick oldu daha sonra ROM'u sildim ama TWRP çalışmayı durdurdu telefona tekrardan TWRP img dosyası flashlamaya çalışınca System has been destroyed ekranına atıyordu bende vbmeta. İmg flashladım ve TWRP flashlayabildim ama bir problem vardı sadece dahili depolama biriminde TWRP adlı klasör vardı hiçbir sistem dosyası yoktu yeni ROM attım telefon çalışıyor ama indirme yapamıyorum. Çok fazla problem var durmadan uygulamalar çöküyor.
 
@Thunder Lord hocam önce bir sorununuzda karar kılın. Uygulamalarınız sürekli çöküyorsa sıfırdan temiz rom kurun. Dahili depolamaya erişim sağlayamıyorsanız format data çekin.

Mümkün mertebe o cihazda TWRP kullanmayın. Orangefox Recovery indirip onu kullanın.

Sıfır kurulum için buradan istediğiniz romu indirin, indirdiğiniz dosya fastboot için olmalı, recovery olanı indirmeyin. Buradaki flashtool ile de kurulumunu yapın.

temiz kurulum sonrası recovery ve kernel imajı hariç başka bir şey flaşlamayın. Yine bozarsınız.
 
Kullandığınız ROM AOSP'dan birisi miydi?

Hocam şu ROM Xiaomi Firmware Updater

@Thunder Lord hocam önce bir sorununuzda karar kılın. Uygulamalarınız sürekli çöküyorsa sıfırdan temiz ROM kurun. Dahili depolamaya erişim sağlayamıyorsanız format data çekin.

Mümkün mertebe o cihazda TWRP kullanmayın. Orangefox recovery indirip onu kullanın.

Sıfır kurulum için buradan istediğiniz ROM'u indirin, indirdiğiniz dosya fastboot için olmalı, recovery olanı indirmeyin. Buradaki flashtool ile de kurulumunu yapın.

Hocam ROM önceden sorunsuz çalışıyordu şimdi internetten dosya indirince SD karta indiriyor depolama alanına erişim sağlayamıyorum ve neden TWRP kullanmamalıyım.
 
Son düzenleme:
@Thunder Lord hafıza kartını kurulum yaparken taşınabilir depolama yerine adaptif depolama olarak seçmiş olabilir misiniz?
Redmi Note 8'in TWRP sürümleri stabil değil. Özellikle son sürümleri.

Tamam hocam istediğiniz gibi yapacağım işlemlerden sonra sizle iletişime geçerim.
Hocam SD kartı sonradan taktım zaten TWRP hasar görmüştü SD kartı algılamıyordu direkt olarak dosyaları bilgisayardan aktardım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı