Bilgisayar niyetine Series S veya X alınır mı?

Bilgisayar niyetine alınmaz hiçbir konsol hocam. PC'de yelpaze geniş ve daha rahat bu saydığın şeyler için en iyisi arkadaşların da dediği gibi 4060'lı sistem bakmak olacaktır. Aynı Game Pass PC'de de var. Siz gezen biriyseniz sürekli o zaman Series X alınabilir.
 
Merhabalar öncelikle şöyle söyleyeyim şuan aktif olarak Xbox Series X sahibiyim, konsollar çok vakti olmayan, eve geldiğinde bacaklarını uzatıp biraz keyif yapayım diyen insanlar için çok daha mantıklı oluyor. Pratik arkadaşlarında dediği gibi burada en önemli noktayı koyacağınız soru ne için almak istiyorsunuz ? Sadece belli oyunları oynamak için mi yoksa farklı işlerde yaparım diyor musunuz PC her zaman geniş bir yelpaze ve artık herşeyin PC'ye gelmesi konsolların Exclusive dedikleri durumu yavaş yavaş ortadan kaldırmaları herkesi PC'ye yöneltmiyor desem yalan olur. Hem Steam Deck hemde Xbox Series X sahibiyim. Ama 2 side maalesef bir PC etmiyor. Memnun muyum memnunum. Ama son karar tabi ki sizin. Tercihinize en uygun olanı seçin. Aldığınız fiyata da hiçbir şeyi geri satamıyorsunuz, sizi pişman etmeyecek bir karar verin.
 
Series X fiyatına (20 bin TL) gayet güçlü 4060 ekran kartlı kasalar var hocam sadece monitör için ayrı bir paraya ihtiyacınız olacak 4-5 bin TL kadar şahsen PC toplamanız daha mantıklı olacaktır. Saydığınız oyunları 4060 kartlı kasa da rahat oynayabilirsiniz.

Hocam 20 bine bahsettiğiniz kasalar hepsinin işlemcisi kötü en ideal 5600 onlarda birleşince en az 23- 24 bin ediyor nereden çıkardınız 20 bin lirayı, ama her ihtimalde daha mantıklı dediğiniz.
 
Hocam 20 bine bahsettiğiniz kasalar hepsinin işlemcisi kötü en ideal 5600 onlarda birleşince en az 23- 24 bin ediyor nereden çıkardınız 20 bin lirayı, ama her ihtimalde daha mantıklı dediğiniz.

Dediğiniz gibi 2-3 bin TL oynayabilir bazen kampanyalı sistemler oluyor onları yakalarsa 20 bine çözebilir.
 
Bende öyle bir bakayım dedim, evet 22-23 K'lara sadece kasa toplayabiliyorsunuz, ekipman yok ise birde onların giderleri olacak, düzgün bir monitör, klavye, mouse, mousepad, headset. Eğer bunlar hiç yoksa bunlarda hesaba katılmalı ki bu ekipman tarafı ciddi bir yatırım istiyor.
 

Geri
Yukarı