2500 TL GTX 950 sistem

KilluaTR

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2016
Mesajlar
136
Makaleler
1
Yer
Evren
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran Görüntüsü (67).png


Arkadaşlar bu sistemi şuanki sistemimin açamadığı the witcher 3 için yaptım internetten videolarına baktım GTX 950'nin çoğu oyunu high da açıyor sizce iyi yapmış mıyım? Valla kafama göre koydum hepsini :D Bu işlerde acemiyimde vatana gitcem ordaki abiler inşallah yardım eder :) Bu arada bütçem 2500 TL ben en fazla bu kadar yapabildim sizler bana bi yapıp resim atarsanız süper olur sağolun şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'daki abilere sakın güvenme. Ellerinde kalan bileşenleri sana satmaya çalışacaklardır. Her iki arkadaşın da önerdiği sistemler gayet güzel ve dengeli olmuş istediğini satın alabilirsin hayırlı olsun. :D
 
2. arkadaşın sistemini alacağım arkadaşlar bu arada o hesap ban yedi nası yedi bilmiyorum. Son sorum internetten sipariş güvenlimidir vatandan yapacağım siparişi yolda gelirken düşer patlar bozulur felan öyle bişe olursa iade felan ediliyor değil mi ?
 
Arkadaşlar bizim orda vatan bilgisayar yeri varda işte oraya gidip sistemi ordan alabiliyormuyuz ? örnek orda ekran kartları felan varmıdır ordan alsam sonra eve götürsem.
 
Vatan bilgisayara gidip ben bu ürünleri istiyorum montajdan da anlamıyorum montaj yapmanızı da rica ediyorum diyeceksin bu kadar kardeşim. Fakat gideceğin vatan bayisi neresiyse alacağın ürünler oranın stoğunda var mı kontrol et siteden. Çünkü büyük ihtimalle ürün yoksa: "O ürün yok bunu verelim." ile karşılaşman mümkün. Genellikle de önerilen alternatif ürünler tavsiye edilenlerden kötü olduğu için mağduriyet oluyor. Hayır ben bunları istiyorum diye ısrarcı olmanda fayda var. Alternatif.
upload_2016-1-16_22-13-44.png
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı