2500 TL Skylake GTX 950 veya 960 Sistem

upload_2016-4-30_10-51-30.png

Hepinizin topladığı sistemi derledim ve böyle bir pc topladım.Eksik varsa söyleyin.Acaba i5 6500 içinden çıkan stok soğutucu yeterli mi?Yoksa ısınmadan rahatlıkla oynayabilir miyim?

Eki Görüntüle 157760

Hepinizin topladığı sistemi derledim ve böyle bir pc topladım.Eksik varsa söyleyin.Acaba i5 6500 içinden çıkan stok soğutucu yeterli mi?Yoksa ısınmadan rahatlıkla oynayabilir miyim?
Kasayı değişmeni öneririm . everest marka önerilmiyor. Onun dışında güzel sistem. Alabilirsen r9 380x öneririm.
Soğutucu yeterlidir.

@Tristan23 H110M kullanan arkadaşlarım fazla ve performansından memnunlar bence daha fazlasına gerek yok ve sonraki sistem daha uygun ama SSD berbat Samsung 850 EVO tercih etmelisiniz.
Herkes bir tutturmuş EVO furyasıdır gidiyor sizde bu akıma kapılmışsınız belli ki. Fiyat/ performans olarak gayet iyi bir üründür önerdiğim SSD, ayrıca bu bütçeye H110 gibi herşeyden kırpılmış bir yonga alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım arkadaşlar 180 mb yazma hızından dolayı öyle yorumlar atmışlar. Çünkü SanDisk iyi bir marka.

Lütfen bu bütçe ile önerilen sistemin içerisinde, eğer H110 bir anakart var ise o şahısın bilgisine ve sistemin dengesine güvenmeyin.

SSD olarak, fiyat performans dersek eğer, Fury yerine Ultra II tercih edin. Her ikisi de bende mevcut, ezbere Ultra II önermiyorum.

Ayrıca Vatan Bilgisayar aşkında artık vazgeçin. Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan aldığınız i5 6500 fiyatı, neredeyse başka her mağazada i5 6600 fiyatına denk.

2.568 TL

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı