MacBook ne zaman gelir?

Uykuuu

Yoctopat
Katılım
6 Eylül 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aldığım MacBook M1 16 GB RAM 5 gündür (3 iş günü) gümrükte bekliyor. Ne zaman gelecek bilemediğim için de planlarımı yapamıyorum. Sizce ne zaman gelir?
 

Dosya Ekleri

  • 20220907_104134.jpg
    20220907_104134.jpg
    190,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 2 Eylül tarihinde M1 iMac siparişi verdim. Bugün Türkiye'ye gelmiş, gümrüğe henüz girmedi. Ancak UPS ve Apple'den kontrol ettiğimde teslimat tarihi 9 Eylül olarak gözüküyor. İnternette ufak tefek bir araştırma yaptığımda gümrük sürecinin 20 iş gününe kadar uzadığının bilgisi var. Bilgisayar elime ulaştığında burayı güncellerim.
 
Ben de 2 Eylül tarihinde M1 iMac siparişi verdim. Bugün Türkiye'ye gelmiş, gümrüğe henüz girmedi. Ancak UPS ve Apple'den kontrol ettiğimde teslimat tarihi 9 Eylül olarak gözüküyor. İnternette ufak tefek bir araştırma yaptığımda gümrük sürecinin 20 iş gününe kadar uzadığının bilgisi var. Bilgisayar elime ulaştığında burayı güncellerkargoya.

Kargoya verildiğinde teslim tarihini 2 Eylül olarak gösteriyordu. Tatilden erken döndüm ve tarihi 5 Eylül'e güncellediler. 5 Eylül sabahı Apple'dan bugün teslim günü diye mesaj geldi ancak UPS'nin sitesinde gümrükte gözüküyordu. Meğerse bu ilk mesaj gümrüğe girdiğinde yollanıyor ikincisi gerçek teslim gününde gönderiliyormuş. Şu an ne teslim tarihi ne de bir güncelleme var. Çok saçma bir süreç açıkçası.
 

Geri
Yukarı