Mansur Yavaş'dan kral hareket

Gerçekten çiftçiye değer veriyor olamaz mı?
Mansur Başkan çiftçiye elbette değer veriyor fakat toplantı salonunun çiftçilere ve bürokratlara yetmeyeceğini daha önceden bilmiyor olamazdı bence. Güzel bir PR olduğunu düşünüyorum.
 
Mansur Yavaş aday olmayacak. Neden mi? Mevcut ana muhalefet lideri son kez adaylığını koyacak zira en güçlü iddası bu seçimler olacak. Yani Bay Kemal bu seçimleri kazanacağına emin gözüyle bakıyor. Hiçbir ana muhalefet lideri elde edeceği iktidarı elinin tersiyle itmez. Keşke itse de biz de Mansur Yavaş'ın önderlik ettiği bir Türkiye görsek... Ben ihtimal vermiyorum. Mansur Yavaş'ı gösterişçi bulan kesim, ne yapması gerekiyor bu adamın? Günümüzde kameralara oynamayan bir tane siyasetçi var mı? Medya diye bir mecra var siyasetçilerin elinin altında. Bundan tek meyveyi çıkarcılar yemesin bence. :)
 
Kılıçdaroğlu kadar malum partiye yararı olan başka adam yoktur. Yenilmeye doymuyorsun zaten gelmişsin kaç yaşına bırak artık ya . Başarısızsın işte daha parti yönetemeyen adam nasıl cumhurbaşkanlığı yapsın. Mansur Yavaş aday olursa ciddi bir farkla kazanacağını düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı