GTX 750 alınır mı?

Bu tür kartları alıp yanına güçlü bir işlemci koyarak işlemciye yüklenen oyunları gayet rahat bir şekilde yüksek FPS değerleri alabiliyorlar, o kartlara rağmen. Böyle bir kart alıp yanına güçlü bir işlemci koymayacaksan belki 4.nesil Intel işlemcisi iş yapabilir zira neredeyse 7.nesil ile aynı performansa sahipler ama bu yeterli olur mu zannetmiyorum maalesef. Kasanın DDR3 olduğunu tahmin ediyor ve bir RAM takviyesi yapılmasının makul olabileceğini düşünüyorum zira DDR3 RAM'ler uygun fiyata bulunabilir gerek indirimle gerek ikinci el ile.

Biliyorum bilgisayarım eski ve anakartımda eski aynı zamanda anakartımın desteklediği Max MHz'de düşük. Aynı zamanda kafamı katıştıran şey arkadaşım GTX 750 ve i5 3470 ile rahatlıla GTA 5 gibi oyunları oynuyordu yine de çok çok teşekkür ediyorum.
 
Öncelikle merhaba, GTX 750 almayı düşünüyorum oynamak istediğim oyunlar: LoL, Valorant, CS:GO, GTA 5. aynı zamanda Left 4 Dead 2, portal 1,2 ,The Sims, FIFA 22 çıkınca FIFA 23 gibi oyunları da oynamak istiyorum nedeni ise: Ekran kartımın oldukça eski olması ve Valorant gibi oyunlarda 800x600 en düşük ayarlarda 10 FPS alması. Şu anki ekran kartım: NVIDIA GS 8400 aynı zamanda yanında 8 GB RAM ve i5 3470 almayı düşünüyorum beni de 3-4 sene idare etsin yeter sizce bu oyunlar için yeter mi?
i5 3470GTX 750
Çıkış Tarihi20122014
Temel Frekans3.2 GHz1 GHz
ÜreticiIntelNvidia
Alınır mı?
 
Kardeşim hevesini anlıyorum ancak o kart maalesef FIFA 23 gibi oyunları kaldırmaz 1590 TL'lik bütçeylede bu işten anlayan biriyle 2.el alman senin için çok daha mantıklı olacaktır benim sana tavsiyem ekran kartı almak için acele etme 2. el fırsat bulursan al.

Fikrini söylediğin için teşekkür ederim.

i5 3470GTX 750
Çıkış Tarihi20122014
Temel Frekans3.2 GHz1 GHz
ÜreticiIntelNvidia
Alınır mı?

Evet çok eski biliyorum evet ama şu anki sistemimin LoL'de düşük ayarlarda bile siyah ekran, çökme donma, FPS dropları bu yüzden bunları seçtim ve baktığımda GTX 750 GTA 5 gibi Valorant gibi oyunları rahatlıkla oynatıyor.

En düşük ayarlar için 1050 Ti istiyor. GTX 750'den 3 kat güçlü bir ekran kartı yani.

Anladım fikrini söylediğin için teşekkürler.
 
Evet çok eski biliyorum evet ama şu anki sistemimin LoL'de düşük ayarlarda bile siyah ekran, çökme donma, FPS dropları bu yüzden bunları seçtim ve baktığımda GTX 750 GTA 5 gibi Valorant gibi oyunları rahatlıkla oynatıyor.
Ama yatırım yapılmaması gereken eski bir sistem, TurboX sistemi gibi.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı