Ali babacan: Ekonomi 6 ay içinde düzelebilir

388526

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
3.996
Makaleler
3
Çözümler
4
DEVA partisinin genel başkanı Ali babacan yaptığı açıklamada, "Krizin çözülmesi, dövizde istikrarın sağlanması bunlar zor işler değil. Kriz ortamının en az 6 ay içinde ortadan kalkacağına, artık kriz lafının edilmeyeceğine inanıyoruz. İlk seçimden sonra düzgün hükümet kurulur kurulmaz düzgün yönetimle altı ay içinde kriz ortamı buharlaşır" dedi.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar çabuk düzelmez bence. Tabii ki de doğru politikalar uygulanırsa şu anda olduğumuzdan çok daha iyi bir durumda oluruz. Ama dolar öyle 3-4 TL'lere düşmez. Büyük ihtimalle 10 TL'lere kadar düşer.
 
Bu ekonominin 6 ayda düzelmesinin tek yolu bütün parayı iddiaya yatırıp kazanmak, öbür türlü 6 ayda kralı gelse düzelemez. 6 ayda ne fabrika açılır, ne tarım düzelir ne eleman yetiştirilir, ee bunlar olmadan neyle düzelteceksin bütün bütçe ile iddia mı oynayacaksın? 6 ayda ekonomiyi düzeltmeyi geç 2-3 yılda düzeltirim diyen bile yalan söylüyordur itimat etmeyiniz.
 
Kurulacak kadrolar çok önemli. Yine RTE vari likayatten bi haber kadrolar doluşursa aynı şeyin lacivertini yaşarız. Ancak adalet ve eğitim ne olacak? Bunlarda iyileşme olmadan ekonomide iyileşme olmasını beklemek anlık çözüm olur. Uzun vadede zararını biz çekeriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı