RTÜK, LGBT karşıtı propagandayı onayladı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kişisel görüşüm, her insan kendi hayatını kendi seçimlerince yaşayabilir fakat bir kırmızı nokta mevcut. Eğer sen kendi seçimlerini propagandaya yansıtıp, çocukları veya insanları LGBT'nin içine çekmeye çalışırsan, insanlar sana saygı duymama hakkına sahiptir. Kendi hayatını yaşayan kimseye sözümüz yok. Şu an dünyada ve Türkiye'de LGBT yandaşlarının propagandaları, çocukları kullanmaya kadar gidiyor ve bu çok kötü bir durum.

Söz konusu başlığın konusunu, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
LGBT güzellemesi yapan içerikler tüm platformlarda yayılıyorsa bu tarz kültür, örf ve adetlerimizi koruyacak içerikler de devletin kurumları tarafından yayınlanmalıdır diye düşünüyorum.
Bunu eş cinsel bireylere karşı bir içerik olarak değil, eş cinselliği insanların hayatına dikte etmeye çalışan gruba karşı kültürümüze uygun olarak geliştirilen bir kamu spotu olarak ele almak gerekir.
Bu arada, evet; kültürde genelleme yapılır. Kendini bu genellemenin dışında tutmak isteyen herkes de tutabilir lakin devlet bu konuda üstüne düşeni yapmalıdır ve yapmıştır.
 
Dostum çoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Ve devlet kurumu da bunu göz önünde bulundurarak dinimiz gereği kamu spotu yapıyor bu eşcinsellik denen şeye karşın.

Ayrıca inancı olanlara karşı "yürüyün mağaranıza" demen senin mağara zihniyetli olduğunu gösterir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı