Danıştay İstanbul sözleşmesinden çekilmeyi onayladı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

👍

Kalkmadığı sürece evlenmeyi düşünmüyorum.

Ben de İşin kötü yanı bu sistemde erkeğin hiçbir hakkı yok. Kadın aldatsa bile yüzsüzce nafaka isteyebiliyor ve erkek onu kabul etmek zorunda. Nafaka olacaksa bile 55 yaş üstü için olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de İşin kötü yanı bu sistemde erkeğin hiçbir hakkı yok. Kadın aldatsa bile yüzsüzce nafaka isteyebiliyor ve erkek onu kabul etmek zorunda. Nafaka olacaksa bile 55 yaş üstü için olsun.
Direkt olmasın hocam. Dediğiniz gibi hiçbir hakkımız yoktu. Evlenip yuva kuracağız derken bir ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalabiliyoruz. Çok ama çok saçma.

Bu ülkeye düzgün yasalar lazım, ayrıca düzgün bir şekilde de uygulanmaları lazım. Kadına yönelik şiddet en ağır şekilde cezalandırılmalı ve suçluları hiçbir şekilde indirimden faydalanmamalı.

Bu arkadaşın dediğine katılıyorum ülkemizde kadın erkek eşitliği yok şu anda kadınlara üstünlük veriliyor
Her zaman kanunen kadın erkek eşitliği olmalı kadın erkek eşit değildir ama kanunen olmak zorundadır yanlışım olabilir eleştirilere açığım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı