Yeni frekans GTA 6 özelleştirme tavsiyesi

İnceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siparişi geçtim şuan hocam b660m-k birde ssdyi 1tb yapıp teşekkür ederim , birde bu işlemciye ayrı soğutucu almam gerekirmi?
Umarım sorunsuz gelir. Ben de aynı hazır sistemi takip ediyorum. Gençer Gaming güvenilir mi değil mi onu araştırıyorum. Geldiğinde alışveriş deneyimlerinizi ve hatta kasanın fotoğraflarını paylaşabilirseniz çok iyi olur.

Selam. Fiyatı bana da iyi geldi. Bu fiyata ve aynaı işlemciye 3060ti görüyordum son 10 gündür.
Kasayı Corsair 470T yapıp almayı düşünüyorum. Sadece kasa fanı istemiyorum kısmı aklıma takıldı. Sadece egzoz fanıyla mı gelmiş oluyor o durumda?
Aynen. Diğer kasalar bana da biraz garip geldi. Corsair'ın da ön fanları yok. Ek olarak GamePower Air Turbine ARGB/RGB 3x12cm Fan Set Kit alsak iş görür mü acaba?
 
Son düzenleme:
@GamingX teşekkürler hocam gelince haber ederim yazmayı unutmuşum kasayıda lian li 205 yapıp aldım
Hocam selamlar öncelikle, aynı ürün bir kaç gündür takibimde. @GamingX arkadaşın endişelerini ve merakını taşıdığım için sipariş vermeyi sürekli erteliyorum. Sistem elinize ulaştığında + ve - yönlerini paylaşırsanız çok mutlu olurum.
 
Hocam selamlar öncelikle, aynı ürün bir kaç gündür takibimde. @GamingX arkadaşın endişelerini ve merakını taşıdığım için sipariş vermeyi sürekli erteliyorum. Sistem elinize ulaştığında + ve - yönlerini paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Sabah 9'da bu hazır sistemle ilgili Whatsapp'tan bir soru sordum ama hala cevap gelmedi. 20 bin liralık alışverişte Müşteri Hizmetleri ve Satış Sonrası Destek de çok önemli. Firma çok yeni, mağazayı yeni açmışlar (Google Maps Street View'de 2020'e giderseniz mağaza henüz açılmamış görünüyor.), 2021'de internette resmen faaliyete geçmiş gibi görünüyor. Instagram hesaplarının ilk paylaşımları ve diğer satış mağazalarındaki yorumların tarihi bunu gösteriyor. Sistem güzel ancak kararsız kaldım. Bir de fiyat saatlik olarak yükseliyor.
 
Diğer kasalar bana da biraz garip geldi. Corsair'ın da ön fanları yok.

Dün sipariş verdim. Vermeden önce anakartı b660, kasayı corsair yaptım. 1 tane egzoz fanı var. Ekstradan işlemciye kule tipi ve kasanın üstü için 3'lü fanı da ileride almayı düşünüyorum. Eğer önde fanı yoksa (dün youtubedan incelemesine baktım ama anlaşılan kendileri takmışlar) öne de fan almak lazım. Lian li alsam daha rahat ettirirmiş. Zaten şu anda corsair kasa yok seçeneklerde.

Sabah 9'da bu hazır sistemle ilgili Whatsapp'tan bir soru sordum ama hala cevap gelmedi. 20 bin liralık alışverişte Müşteri Hizmetleri ve Satış Sonrası Destek de çok önemli.

Satıcıya dün 2 kere ayrı saatlerde soru sordum 15 dakika içinde döndüler. Yoğunluk sebebiyle kargoları sırayla çıkartacaklarmış. 1 haftayı bulabilir kargoya vermemiz dediler. Bilginiz olsun hocam.
 
@Mehmet Kağan Hayırlı olsun. Bilgilendirme için teşekkürler. Umarım bilgisayarınıza sorunsuz kavuşursunuz. Ben de Lian li kasa düşünüyorum ancak anakartı B660M-K D4 seçip 3600 Mhz RAM'leri de bu sistemde alabilir miyim onu merak ediyorum. Şu anda sadece 3200 MHz RAM'ler seçilebiliyor.
 
@GamingX Teşekkürler hocam. Şu anda anakartı yükseltme sebebim ilerideki olası yükseltmelere binaen hazırlıklı olmam içindi. Seçeneklerde sadece 3200 var dediğiniz gibi. İsterseniz satıcıyla görüşün, isterseniz parçaları demonte talep edip parçaları satmayı deneyebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
 
Bu arada ürünün bir parçası mı tükendi acaba, 19k küsür olan fiyat 21k küsür oldu bende.
Dün baktığımda zaten anakart tükendi başka anakart seçin uyarısı veriyordu. Bugün bu uyarı kalkmış yerine direkt olarak en uygun kartın fiyatı hazır sistemin fiyatına yansıtılmış. Dün de bu anakartı seçtiğimizde fiyat yine 18'den 20 bine yükseliyordu.

Düzenleme: Ben de az önce siparişimi geçtim. İnşallah sağsalim ve sorunsuz elimize ulaşır. 🙏
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı