Elektronik Amazon.com.tr'de Samsung 980 Pro 1TB vergiler dahil 2072 TL

Amazonla görüştüm 15 gün iade harici garanti yok diyor. Hem Türkiye hem Almanya için. Aynı cevabı Ryzen 5 5600 için de aldım.
O söyleyen yeni başlamış ise sanirim 1 ay iade hakkınız var bazen 40 gun bile oldugunu gördüm
 
Amazon Türkiye'de 1 ay , Germany 15 gün dedi canlı destekten teyid alınmalı.
Canlı chatten teyit aldım ürünün 2 yıl kesin garantisi var. Benim destek aldığım arkadaşın dediğine göre fatura ile eğer ürünün Türkiye’de servisi varsa destek alabiliyoruz ama bana bu iş biraz kelek gibi geldi. Türkiye’de yurtdışı ürüne servis sağlayan çok az marka var. Ürün garanti süresi boyunca tamir edilemeyecek düzeyde arıza verirse amazon.com.tr aracılığıyla iade edebiliyoruz ama kargo bedeli ve gümrük vergisi iade olmuyormuş.
 
Canlı chatten teyit aldım ürünün 2 yıl kesin garantisi var. Benim destek aldığım arkadaşın dediğine göre fatura ile eğer ürünün Türkiye'de servisi varsa destek alabiliyoruz ama bana bu iş biraz kelek gibi geldi. Türkiye'de yurt dışı ürüne servis sağlayan çok az marka var. Ürün garanti süresi boyunca tamir edilemeyecek düzeyde arıza verirse amazon.com.tr aracılığıyla iade edebiliyoruz ama kargo bedeli ve gümrük vergisi iade olmuyormuş.
Gümrük vergisi ve kargo ücretini iade ediyor Amazon rahat ol
 
Son düzenleme:
1722TLye SN850 almasaydım direkt bunu çekerdim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D :D.Şimdiden alanlara hayırlı olsun.
bence sevinmelisin. Ben de 1700 tl iken alanlardanım, gayette memnunum, henüz kullanma fırsatım olmadı fakat sırf bu ssd'nin hızlarını desteklesin diye anakartı ona göre model yükseltip aldım
 
Bende 2 adet 970 EVO Plus vardı. Simdi birini çıkarıp PCI 4.0'a 980 Pro takacağım. Ama diğer 970 boşta kalsın istemiyorum. Alttaki ekran karti slotuna takabilmek için aparat öneriniz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı