Deilmi kulaklık alınır mı?

Kulağında patlar gibi cümleleri aldırış etmene gerek yok kimsenin kulağında patlamamıştır. Yorumlardaki yıldızlara bakılırsa Her 5 üründen 1 tanesi sıkıntı çıkarmış. Bence kötü bir oran ama bu fiyata daha iyisi de olmaz. Kalitesi düşük olduğu için birkaç ay sonra bataryasının çabuk bitme veya şarj olmama sorunları ortaya çıkabilir. Benim tavsiyem bu bütçede kablolu almak.
 
Kulağında patlar gibi cümleleri aldırış etmene gerek yok kimsenin kulağında patlamamıştır. Yorumlardaki yıldızlara bakılırsa her 5 üründen 1 tanesi sıkıntı çıkarmış. Bence kötü bir oran ama bu fiyata daha iyisi de olmaz. Kalitesi düşük olduğu için birkaç ay sonra bataryasının çabuk bitme veya şarj olmama sorunları ortaya çıkabilir. Benim tavsiyem bu bütçede kablolu almak.

Hocam ani bir kararla sipariş verdim eğer bir sorun çıkarsa satıcı ile iletişime geçerim artık.
 
Ya hocam bir sürü kişi gördüm kullanan nasıl eminsiniz bu kadar Allah aşkına ya. Bütçem bu kadar.
Alınmaz diyorlar, arkadaşın dediği gibi kendi bütçelerine göre yorum yapıyor falan filan olabilir de size alınmaz dediği halde neden bu ürünün kötü olduğunu kabul etmiyorsunuz? Anlıyorum bütçeniz yetmiyor fakat çoğu kişinin adını bile ilk defa duyduğu markadan alacağınıza biraz daha biriktirip daha iyi bir şey almanız veya bu bütçede isteklerinizden kısıp daha kaliteli bir şey almanız daha iyi olur.
 
Alınmaz diyorlar, arkadaşın dediği gibi kendi bütçelerine göre yorum yapıyor falan filan olabilir de size alınmaz dediği halde neden bu ürünün kötü olduğunu kabul etmiyorsunuz? Çoğu kişinin adını bile ilk defa duyduğu markadan alacağınıza biraz daha biriktirip daha iyi bir şey almanız veya bu bütçede isteklerinizden kısıp daha kaliteli bir şey almanız daha iyi olur.
Katılıyorum. En azından TWS yerine şu şekil modeller daha dayanıklı olur bu bütçede:
 

Geri
Yukarı