Yeni Need For Speed tanıtımına saatler kaldı

  • Konuyu başlatan R.B.D
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2B
FIFA 23'e Online oynamayacaksanız tam fiyat verilmez bence hocam. Zaten 2-3 ay sonra yüzde 50-67 arası indirimler görmeye başlıyor. Zamlansa bile gelen indirimlerle her türlü 700 TL'nin altına iner bence. Ondan kaybınız olacağını düşünmüyorum. Örnek FIFA 22 çıktıktan 1 ay sonra yüzde 40 indirim görmüş. Bence indirim beklemelisiniz. FIFA 23 70 dolar olduğu için indirim oranı bu yıl daha fazla olacaktır. FIFA 22 fiyat değişimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.


FIFA 23 Online oynamayacağim ancak zam gelirse diye korkuyorum ve birkaç oyun alasım var bakalım artık ama EA Play 23 Ekim'e kadar bitecek ozamana kadar düşüneceğim.
 
Esasında Underground 3 yapacak kafaları mı yok anlamıyorum hocam. Fikir ve tema ortada... Aklım mantığım almıyor bu oyun yapımcılarını. 🙆🏼‍♂️

Bende anlamıyorum UG3 çıkarsalar Electronic Artz eski haline gelir

FIFA 23'e online oynamayacaksanız tam fiyat verilmez bence hocam. Zaten 2-3 ay sonra yüzde 50-67 arası indirimler görmeye başlıyor. Zamlansa bile gelen indirimlerle her türlü 700 TL'nin altına iner bence. Ondan kaybınız olacağını düşünmüyorum. Örnek FIFA 22 çıktıktan 1 ay sonra yüzde 40 indirim görmüş. Bence indirim beklemelisiniz. FIFA 23 70 dolar olduğu için indirim oranı bu yıl daha fazla olacaktır. FIFA 22 fiyat değişimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

ben bugün iade ettim valla. İndirim gelene kadar düzelir indirimdeyken yapıştırırım
 
Heyecan uyandırıcı bir gelişme elbette ancak ben yeni need for speed oyunu çıkartmaları yerine, Underground 2 ve Most Wanted'ı remaster remake vs. şeyler yapmadan Origin store'a koymalarına razıyım :).
 
Umarım o underground 2 deki efsanevi sokak yarışı atmosferi,müzikleri ve eklentileri olursa direk alırım
(Tabi böbrek fiyatına taksitle çıkmazsa)
 
999 TL'lik oyun hayırlı olsun. Belki yeni nesil oyun diye 60 dolar değil de 70 dolar oyun olursa 1199 TL'lik oyun hayırlı olsun deriz. Fiyatı bir yana bu kadar yarış oyunlarıyla ilgili şirketi olan EA bu oyunda da işi batırırsa bir daha düzgün NFS oyunu göremeyiz.
70 dolar 1200 TL dediğim gibi oldu EA şaşırtmadı.

Oyunun fiyati henüz açıklanmadı sanırım yarin fragmandan sonra belli olacak zaten Dead Space remake 999TL olduysa bu oyunda o fiyatlarda olacaktır kesin umarım olmaz.

Fiyat olarak patladık hocam. Alma gibi düşünceniz var mıdı NFS'yi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı