Açık lise kredi sistemi nasıl işliyor?

Yok beklemiyceksin bu zamana kadar okuman gereken dönem sayısı o sen 12.sınıfsan şu anda 7 dönem okumuşsun demektir yani 5 dönem şartını tamamlıyorsun bu dönem mezun oluyorsun zorunlu dersleri vermişsen ve kredin tamsa.
haa anladım ben onu kalan dönem gibi algıladım sağ ol
O zaman şimdi mesela matematik 12 kredi veriyor ben 55 alıp geçersem 12 kredinin hepsi benim mi oluyor ayrıca 40 alıp kalırsam da 12 krediden hiç mi alamıyorum ?
 
Dostum açık açık söyleyeyim yukarıdaki arkadaş yanlış bilgiler veriyor bir kere kredin 170 olursa kesin mezun olacaksın diye bir şey yok dönem şartını da sağlaman gerekiyor bende açık lisedeyim ve ders seçme işlemini o şekilde yapmanı tavsiye etmem sadece iyi yaptığın seçmeli dersleri ekle ki notlar yüksek gelsin OBP artsın. Dönem şartı nedir diye sorarsan kredi bilgileri kısmına gelip mezuniyet şartları kısmına bak orada toplam dönem yazıyor demek ki o kadar dönem okuman gerekiyor.
Hocam yukarıda arkadaş yanlış bilgi veriyor yazmışsınız :D? acınası derecede komik. arkadaş 12. sınıf ve kredisi 170 olduğu zaman direk olarak geçer.
 
Hocam yukarıda arkadaş yanlış bilgi veriyor yazmışsınız :D? acınası derecede komik. arkadaş 12. sınıf ve kredisi 170 olduğu zaman direk olarak geçer.
benim kredim 170 değil yalnız 134 toplam kredim var ve dersleren gelen 64 var yani 134+64=198 siz sanırım benim kredimin direkt normali 198 sandığınız için öyle dediniz
Ayrıca son sorumu yanıtlayabilirseniz memnun olur çözüm raporu veririm
 

Geri
Yukarı