Çözüldü Opera açılışta garip siteler açıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Basit bir virüs olup olmadığı belli bile değil. Virüs artıklarını bırakabilir.

Artık programlar çok gelişti antivirüslerler veya antimalwareler detaylıca temizlik yapıp kalıntısız temizlik yapabiliyor. Arkadaşın anlattığı zararlı o kadar zorlayıcı bir tür değil he olsaydı da veya öyleyse de dediğim gibi programlar onları da halleder merak etmeyin. Bir format attınız diyelim driverlardan tut gerekli programlara kadar her şeyi baştan indiriyorsun bu yüzden zorunda kalmadıkça format önermiyoruz.

Kaç bin TL'lik bilgisayar kurabildiğime göre destekliyordur. :D

Hocam o konuda bir bilgim yok maalesef onun için yeni bir konu açmanızı öneririm.
 
Artık programlar çok gelişti antivirüslerler veya antimalwareler detaylıca temizlik yapıp kalıntısız temizlik yapabiliyor. Arkadaşın anlattığı zararlı o kadar zorlayıcı bir tür değil he olsaydı da veya öyleyse de dediğim gibi programlar onları da halleder merak etmeyin.



Hocam o konuda bir bilgim yok maalesef onun için yeni bir konu açmanızı öneririm.
Hocam zaten Windows 11 Pro kullanıyorum çıktığından beri H2 güncellemesi biraz değiştirdi Windows'u ondan kasıyor olabilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı