Yarın doğum günüm ama hiç heyecanlı değilim

  • Konuyu başlatan rydn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 3B
İyi akşamlar. Yarın doğum günüm ama hiç heyecanım yok. Doğum günlerimde (2-3 yıldır) parti yapmak yerine arkadaşlarımla, sevgilimle birlikte bir yerlere gideriz. Hediyelerini verirler, zevkli geçer ama yine de hiç heyecanlı değilim. Yarının benim için özel bir manası yok gibi hissediyorum. Eskiden doğum günümün öncesinde uyuyamazdım. Artık normal günden farksız.

Kendimden pay biçerek konuşacağım. İnsan için her bir saniye bir deneyim. Benim bu hayatta istedigim hiçbir şey yolunda gitmedi. İnsanlar doğum günlerinde hatırlanmak istiyorlar ve de en çok doğum günlerinde umutlu oluyorlar. Özellikle de doğum günümde çok umudum hevesim ve mutluluğum kursağımda kaldı benim. Arkadaşlarım hiç hatırlamazdı. Kendi doğum günümde ağladığım melankolik takıldığım zamanlar olurdu. Oysaki sabah heyecanla erken kalkardım. Hiç partilemedim evden dahi dışarı çıkamadım.

Bu sene ile birlikte artık umut kırıntım dahi kalmadı. Hediye alınsa bile bana kendimi o kişiye yük hisseder oldum. Ama öğrendim. Seni senden başka kimse umursamaz. Herkesin önceliği kendisi. Belkide yapılacak olanları bildiğinden ya da seninde umutlarının kursağında kalmasındandır. Seni unutmayacağım dostum.
 
Küçükken ailemizin, etrafımızın bize hediye alması belkide çok güzel gelirdi. O akşam olunca heyecanla pasta beklenen ışıkların söndüğü o an baş dönmesi yaşamak çok güzeldi. Büyüdük ve bunlar gitgide azaldı ve azalmaya devam ediyor maalesef. Doğum günü gecesi uyuyamayan heyecandan gülen hediyeleri açarken herkesin yanağından öpen mutluluktan yanakları kızaran o çocuklar olamayacağız, güzel zamanlardı.
 

Hayatınıza karışma hakkım yok yanlış anlamayın lütfen. Ama lütfen motoru tamamen güvenlik önlemleri alarak ve sakince kullanın. Yakınım elektrikli motosiklet olmasına rağmen kaza geçirdi. Ki motosiklet kendine ait değildi. Arkadaşınındı karşıdan süratle gelen araç motosiklete çarptı. Arkadaşı beyin kanaması geçirdi, yakınımda 8 kırık var ve ayrıca ayağına demirler takıldı. Motor işi yaş bana göre. Motorda kaporta tamamen kullanan kişi oluyor. Dikkat edin derim.
 

Geri
Yukarı