900 TL mekanik klavye önerisi

Yani. Ancak G213 benzeri bir şey arıyorum dediğim gibi. Kronik sorunlarından bahsettiler. G213 alırsam ve kronik sorunu olursa da iade ederim. Şans meselesi.
Kronik sorun dediğimiz şey ürün hatası değil. Modelin çoğu ürününün aynı hataya sahip olmasıdır.
Sorunsuz ürün çıkmasını beklemek saçma. Daha kaliteli bir ürün alacakken neden böyle bir şey yapasınız ki? Steelseries demişsiniz. Ürünlerin fiyatlarına bakmanızı ve piyasadaki ürünleri daha çok araştırmanızı öneririm.
 
Daha önceki konuda attığım XPG Summoner'ı al, G213'ten daha kötü dersen bütçenle arasındaki 250 lira farkı ben sana vereceğim. Madem deneme yanılma istiyorsun, bari Cherry Red switchli bir mekanik ile kumar oyna, beğenmezsen geri iade edersin.
 
Bu klavye piyasasıyla pek alakam yok ama daha önce Redragon diye bir marka duymadım. Markalı bir ürün arıyorum sağolun.
Bu bütçede alabileceğiniz en markalı ürün bu ve bunun gibi olacaktır muhtemelen. Bütçe arttırabilirsiniz XPG Summoner bakabilirsiniz, onun dışında arkadaşın önerisi gayet yerinde ve mantıklı olmuş.
 
Daha önceki konuda attığım XPG Summoner'ı al, G213'ten daha kötü dersen bütçenle arasındaki 250 lira farkı ben sana vereceğim. Madem deneme yanılma istiyorsun, bari Cherry red Switch'li bir mekanik ile kumar oyna, beğenmezsen iade edersin.

Okurken bayağı güldüm ancak yazıya vuramıyorum çünkü cringe oluyor.

Kronik sorun dediğimiz şey ürün hatası değil. Modelin çoğu ürününün aynı hataya sahip olmasıdır.
Sorunsuz ürün çıkmasını beklemek saçma. Daha kaliteli bir ürün alacakken neden böyle bir şey yapasınız ki? SteelSeries demişsiniz. Ürünlerin fiyatlarına bakmanızı ve piyasadaki ürünleri daha çok araştırmanızı öneririm.

Doğru hocam da G213 daha önce 3 sene civarı kullandım ve aşırı memnundum. Ben kronik sorun olduğunu bile bilmiyordum. Şansa bırakmamın sebebi bu. Yakınımda kullanan kimsedede bu sorunu görmedim. Hiç olmadı iade ederim. Ha ama bana aynı hissiyatı verebilecek klavye önerirseniz başka.

Neden şansa bırakıyorsunuz ki? Çok daha verimli bir ürün öneriyoruz. Tercih meselesi. Umarım sorunsuz bir ürün çıkar şansınıza.
Çok güzel klavyeydi be.
 
Son düzenleme:
Okurken bayağı güldüm ancak yazıya vuramıyorum çünkü cringe oluyor.
Daha 21 yaşında ve yenilenmekten uzak, çağdışı yaklaşımın daha cringe oluyor bence :) İstediğini yap, faydanı isteyende kabahat. Umarım mağarandan hiç çıkmazsın da, herhangi bir konuda denk gelmeyiz :)

Hocam aynı hissiyat derken? G213 neden bu kadar özel? Ne arıyorsunuz siz klavyede? İstediğiniz özellikleri söyleyin ona göre öneri yapalım.
G213 sahibiyim, hissiyatı neredeyse aynı diyip önerdiğim klavyeye cringe diyor. 😂 Yorma kendini üstadım, eşek ile altın semer misali 😂
 

Geri
Yukarı