Okulda kavga etmek istediğim biri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam arakdaşım beni belaya sokmuyor. Mesela arkadaşım gidip müdüre anlatıyor bunlarda müdüre isim verdiğimiz duyunca bakın burası önemli (beni ve arkadaşımı) çıkışa gelin diyorlar. Çünkü onunla kardeş gibiyim çok iyi bir dostum. O şekilde yoksa benim başımı belaya sokmuyor.

Hocam iyi misiniz acaba anlatmaya çalıştığım şey o bana muştayla gelirse bende onu muştayla tehdit ederim yani burada o suçlu oluyor?

Sen yine de bu durumu kameraya al ve polise başvur bu daha doğru.
 
Ortaokuldayım hocam son sınıf.

Ortaokulda bile sevmediğin sınıf arkadaşı oluyorsa lisede çok çıkıyor. Hemde bayağı çıkıyor. Ortaokulda müdürlerde pek bir şey yapmaz. 8.sınıfta kekoluk taslıyorsa beyinsizdir öyledir de zaten. Durduk yere "mal ya" diyor bir de zigot. Kavga edip bulaşmayın en iyisi boş verin. Sınıfta sizi eziyorsa ve Herkes gülüyorsa zaten sınıfta ezik olarak görülüyorsunuzdur.
 
Ortaokulda bile sevmediğin sınıf arkadaşı oluyorsa lisede çok çıkıyor. Hemde baya çıkıyor.
Hocam mesela geldi 3 yada 4 kişi ile ne yapmalıyım topuklarsam daha üstüme çıkarlar dövseler yine üste çıkarlar tek başıma hepsiyle filmlerdeki yada animelerdeki gibi dövüşemem.
 
Hocam mesela geldi 3 ya da 4 kişi ile ne yapmalıyım topuklarsam daha üstüme çıkarlar dövseler yine üste çıkarlar tek başıma hepsiyle filmlerdeki ya da animelerdeki gibi dövüşemem.

Topuklasan laf yapacaklar korkak diye. Ama bence topukla. Alay ederlerse bile aldırmamak lazım. Çünkü alay konusu olup tek gel göreyim desen bu sefer onu dövsen direk diğerleri dalmaya başlayacak sana.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı