12-13k civarıKaça?
Kaça?
12-13K civarı.
Haklısınız pek tabi ki. Kondisyonu ve soğutması gözlemlerimce çok çok iyi durumda. GTA 5 gibi oyunlar oynanmış aşırı yorulmuş bir laptop değilMonster laptoplar diğer markalara göre biraz daha narin, bu yüzden makinanın kondisyonuna ve fiyatına göre tercih edilebilir. 7/24 oyun oynanan ve soğutması ihmal edilmiş makinayı alma.
Haklısın ama H serisi değil de K serisi olması ve ekran kartının Q-Max değilde düz 1060 serisi olması da cezbediyorAlınmaz. O fiyata 3050 cihazlar var. Ederi en fazla 8-9k
Haklısınız pek tabii ki. Kondisyonu ve soğutması gözlemlerimce çok çok iyi durumda. GTA 5 gibi oyunlar oynanmış aşırı yorulmuş bir laptop değil.
Haklısın ama h serisi değil de k serisi olması ve ekran kartının Q-Max değil de düz 1060 serisi olması da cezbediyor.
Anladım hocam teşekkür ederimBir şey ifade etmiyor. 3050 Max-Q tokatlar bunu. Ayrıca k serisi olsa da ısı yüzünden overclock zor olacaktır. 9000'den fazla vermeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.