Ben de biraz şüpheliyim doğruluğundan.Senin okuduğun 75mg kafein lafı bile şüpheli.
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bir ara günde 10 bardak kahve içiyordum ölmedim, yani sıkıntı olmaz bence.
Tam 75 MG mı onu öğrensem sıkıntı olmaz da bir tek Facebook'ta yazınca şüpheyle karşılıyorum doğal olarak. Nedense art arda 2 bardak içince hafiften ishal durumu oldu. Sabah akşam gibi, ayrı zamanlarda içtiğimde bu sorunla karşılaşmadım. En azından şimdilik.Bir insanin günde ortalama 200-300 mg kafein alması normal yani herhangi bir sıkıntı olmaz.
Biz de eskiden Taster's Choice vardı, bende de aynı durum oluyordu. 1 kaşık içsem bile etkiliyordu. Gold'u hiç denemedim.Klasik Nescafe 4-5 tane içsem bile bende fayda etmiyor. Ama 1 bardak Gold içince gerçekten daha çok etkili olduğunu fark ediyorum. Bunun sebebini bilmiyorum fakat sıkıntı yaratmaz 3 kaşık kahve.
Tasters Choice gerçekten harika bir kahve ama Türkiye'de satılıyor mu ki o? Ben bir kavanozunu 1 haftada bitirmiştim gerçekten içtiğim en iyi granül kahveydi.Biz de eskiden Taster's Choice vardı, bende de aynı durum oluyordu. 1 kaşık içsem bile etkiliyordu. Gold'u hiç denemedim.
Bir ara bulmuştum da, son zamanlarda ben de bulamıyorum. Gerçekten tat olarak mükemmeldi. Umarım tekrardan bulabilirim.Tasters Choice gerçekten harika bir kahve ama Türkiye'de satılıyor mu ki o? Ben bir kavanozunu 1 haftada bitirmiştim gerçekten içtiğim en iyi granül kahveydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.