TurkishHepiNeyşın34
Hectopat
- Katılım
- 27 Nisan 2022
- Mesajlar
- 2.064
- Çözümler
- 17
Hocam geçmiş olsun. Diğer parçalarda gitmiş olabilir. Sadece 3060 değil yaniEvet kasa bir anda kapandı.
Hocam geçmiş olsun. Diğer parçalarda gitmiş olabilir. Sadece 3060 değil yaniEvet kasa bir anda kapandı.
Hocam geçmiş olsun. Diğer parçalarda gitmiş olabilir. Sadece 3060 değil yani![]()
Hocam zaten kasayı patlatan şey 3060 ın aşırı güç çekmesi. İnşallah sigortası atmıştır PSU nun. Sigorta değilse geçmiş olsunDiğer parçaları zaten değişecektim 3060 gitmemiş olsun yeter.
Hocam zaten kasayı patlatan şey 3060'ın aşırı güç çekmesi. İnşallah sigortası atmıştır PSU'nun. Sigorta değilse geçmiş olsun![]()
Hocam adam gibi bir psu ile denersiniz. Başka yolu varmı bilmiyorum.Bunu anlamanın bir yöntemi var mı ve 3060 da gözle görülür bir şey ya da koku yok.
Bunu anlamanın bir yöntemi var mı ve 3060 da gözle görülür bir şey ya da koku yok.
Hocam adam gibi bir PSU ile denersiniz. Başka yolu var mı bilmiyorum.
Hocam valla Crucial bakabilirsiniz. Onun haricinde en az 80 +Gold olsun. Rampage den uzak durun yeter.Teşekkürler.
Yeni PSU önerisi verir misiniz ve açıkçası pek dalga geçilecek durumda değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.