İninal mı Paycell mı kullanmalıyım?

Ön ödemeliden kastığın ininal vey Papara falansa geçme çünkü bursun o kartlara aktarılmaz dediğim gibi annenizle bankaya gidin ve sizin adınıza kart oluşturun ama burs işiyse devlet bankası öncelikli kullanın seçiminizi ziraat vakıf Halkbank PTT falan.
Bursu Kayseri Kafkas Derneği veriyor. Bir de babam istemiyor banka hesabı.
 
Bir şey hatırladım! Tosla olmaz. Çünkü Tosla başka birisinden gelen parayı kabul etmiyor. Bundan dolayı annemin hesabını da kabul etmez. Bu yüzden Tosla'yı eliyorum.

Bu arada PTT Kart'ı yalnız başıma gitsem alabilir miyim? Yakınımda PTT var ama PTTmatik bozuk.
 
Bursu Kayseri kafkas derneği veriyor. Bir de babam istemiyor banka hesabı.

Tosla artık para yatırma işleminde 1.5 lira kesiyor her defasında ama Papara'da 500 liradan sonra her ay 1.5 lira kesiyor Tosla'da ininal gibi oluyor gitgide.

Bir şey hatırladım! Tosla olmaz. Çünkü Tosla başka birisinden gelen parayı kabul etmiyor. Bundan dolayı annemin hesabını da kabul etmez. Bu yüzden Tosla'yı eliyorum.

Bu arada PTT Kart'ı yalnız başıma gitsem alabilir miyim? Yakınımda PTT var ama PttMatik bozuk.

Olmaz ebeveyn şart.
 
Arkadaşlar, o zaman ben ininal alacağım. Bu arada son birşey soracağım, ininal'e Şok Market'ten para yatırdığımız gibi Şok Market'ten para çekebiliyor muyuz? Benim için para çekme önemli değil ama yine de sorayım dedim.

Hocam kafkas kökenli misiniz?
Evet, Çerkesim. Bursu da Seçmeli Çerkesce dersine katıldığım için teşekkür olarak alıyorum.
 
Arkadaşlar, o zaman ben ininal alacağım. Bu arada son bir şey soracağım, Ininal'e şok Market'ten para yatırdığımız gibi şok Market'ten para çekebiliyor muyuz? Benim için para çekme önemli değil ama yine de sorayım dedim.

Evet, çerkesim.

Seçim sizin bana kalsa ininal almam -2 kesip duruyor tercihimi Tosla'dan yana kullanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı