FreeDos laptopa 125 TL Windows kurulumu pahalı mı?

Kendiniz yapabilirsiniz. İnan bana görünüşden zor gibi geliyor ama dene aşırı kolay bir şey anlayınca.
Ben mesela videodan anlamamıştım şey zor gelmişti o C: diski seçtiğimiz yer zor gelmişti anlamamıştım videodan ama usb den kurmaya başlayınca yaptım hatta laptopum 4-5 kere bozuldu kendim usb im ile hallettim. İlk defa 9 yaşımda yapmıştım ilk seferinde yaptım aşırı kolay.
 
Merhaba arkadaşlar, FreeDos laptopuma Windows 10 kurdurmak istedim. Telefoncu bana 125 TL'ye yaparım diyor. Sizce pahalı mı?
Ne yapayım?
Hocam Windows kurulumunu evde 2 video izleyerek kendiniz bile yaparsınız. 125 TL ne? Dolandırıcılık resmen. 70 TL'ye Sağlam Lisanstan OEM key alın kurun kendiniz çıkın işin içinden.

125TL bu işlem için çok fazla. İnternetten araştırıp yapmanı öneririm. Çok basit bir işlem zaten ben ilk formatımı 8 yaşımda falan atmıştım.
5 yaşımda Windows Vista bilgisayarımı 7 Starter versiyona yükselttiğim günler geldi aklıma...
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı