FreeDos laptopa 125 TL Windows kurulumu pahalı mı?

Hocam 5 yaş da biraz fazla küçük bir yaş değil mi? Nasıl becerdiniz :D
Babam Elektrik ve Elektronik Mühendisliği okumuş. Windows 95 bile kullanmıştım. Windows 7'ye CD ile geçmiştik. Sonra yavaş yavaş kendim öğrendim her şeyi. Şuan yazılım mühendisliği hayalim var. Flutter üzerinde çalışıyorum. Python'a başladım yakın zamanda.

Bana ucuz bir oem key önerirmisiniz hocam win 11 için.
Sağlam Lisanstan Windows 10 lisansı alın 70 TL'ye. Windows 11 için de geçerli oluyorlar. Ucuz anahtar almayın, biraz pahalı olsun ama tam destek yerden olsun. Windows 11 Pro anahtarı aldım oradan. 1.yıl doldu. Hiçbir sıkıntı yok.

Babam Elektrik ve Elektronik Mühendisliği okumuş. Windows 95 bile kullanmıştım. Windows 7'ye CD ile geçmiştik. Sonra yavaş yavaş kendim öğrendim her şeyi. Şu an yazılım mühendisliği hayalim var. Flutter üzerinde çalışıyorum. Python'a başladım yakın zamanda.

Sağlam Lisanstan Windows 10 lisansı alın 70 TL'ye. Windows 11 için de geçerli oluyorlar. Ucuz anahtar almayın, biraz pahalı olsun ama tam destek yerden olsun. Windows 11 Pro anahtarı aldım oradan. 1.yıl doldu. Hiçbir sıkıntı yok.

Lisans anahtarı değil de OEM almayı düşünüyorum hocam her seferinde lisans anahtarı aramak istemiyorum. Sizce de mantıklı mı?

Lisans anahtarı değil de OEM almayı düşünüyorum hocam her seferinde lisans anahtarı aramak istemiyorum. Sizce de mantıklı mı?
Lisans anahtarı dediğimiz şey düşündüğünüz şey değil. Lisans anahtarı 4 kola ayrılır. Retail, OEM, Volume/MAK ve Enterprise. Evlerde Retail ve OEM kullanılır. Retail anahtar Microsoft hesabına bağlanan anahtar türüdür. Bir bilgisayardan başka bir bilgisayara taşınabilir. OEM ise bilgisayar üreticisi bilgisayarı satarken anakarta lisansı gömer. Başka bir bilgisayara aktarılmaz. Genelde Türkiye'de OEM olarak Home Single Language koyuyor üreticiler. OEM anahtar satışı yasal olarak geçmiyor. Ama alsanız da ev kullanıcısı olduğunuz için çok sorun olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı