1) O zaman ilk başta kendi ayak numaram olan 44 numara botu isteyeceğim.
2) Kırmızı, silinmeyen tahta kalemi gibi bir kalem aldım. Bu sorun olur mu? Bota ismimi soyismimi yazmam?
3) Tabanlık olayından vazgeçtim.
4) Siyah çift çorapları neden alıp gittiklerini anlamadım insanların. Ben normal askeri malzeme satışı yapan yerlerden askeri çorabı aldım. Fanila, don, çorap olan kısımları aldım. 6'şar adet aldım. Çok fazla olmadığından yedek çorap götüremeyebilirim. Orada bu işleri bilen birisi olmadığımdan çok kafam karışacak, nerede tam olarak ne yapmalıyım, şu anda bunları yapmam doğru mu bilemiyor olacağım.
5) Bir tane içlik seti aldım onu bir kere giysem ikinciyi giyer miyim bilmiyorum. Kullan at yapmadan 3-4 gün idare etmem gerek her fanila, don, çorap ile.
6) O zaman yatarken bana verilen mavi pijama takımını giyerim
7) Aile evinde yaşadığım için, temizlik ve yıkama işleri hep o yapar. Elde yıkama deterjanıydı, temizliğiydi, benim için kafa karışıklığı bir olay. Yıkamak var, yıkamak var. Muhtemelen beceremeyebilirim
1) Sigara kullanmıyorum.
2) Tuşlu telefon bile götürmeyeceğim.
3) Nakit para en fazla 100-200 TL taşırım o da girişte sigorta parası mı ne alıyorlarmış ondan.
4) Bütün param kendi banka kartımda olacak ve o da boyuna takılan cüzdanımda olacak.
Bilmiyorum doğru mu yapıyorum.