Rainbow klavyeler nasıldır?

ANGUSS

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
1.337
Makaleler
1
Çözümler
4
Arkadaşlar Rainbow veya sabit renk yanan klavyeler nasıldır? RGB hastasıyım ben ama param olmazsa sabit renk yanan klavye alabilirim. Hocam Rainbow klavyeler çok sıkıyor mu bir süre sonra? Hep aynı renkler yanıyor çünkü. Boşuna alıp iade etmeyeyim. Çok video izledim ama çok açıklayıcı olmadılar. Bir fotoğraf falan var ise atabilir misiniz?
 
Yazılımı olan Logitech, Steelseries, Razer gibilerini alabiliyorsan al. Yoksa çin malı efektlerde mahsur kalırsın. Yazılımla istediğin yere renk verebiliyorsun vs.
 
Sırf renklere para verilmemeli. Klavyenin kalitesi de teknik servisi bile çok önemli. Mekanik isterseniz de birçok çeşidi var. Model üzerinden gitmeniz daha mantıklı.
 
Her sırada belli bir renk yanıyor. Bence fazla sıkmıyor ama ben RGB'ye fazla takılan biri değilim. Hatta sırf gözümü yormasın, dikkatimi dağıtmasın diye kapalı kullandığım bile oluyor. Eğer RGB hastasıysan yeterli gelmeyebilir.
1668417472166.png

Üstteki klavyede görebileceğin gibi en üst sırada kırmızı, altında mavi, kırmızı, yeşil diye devam ediyor. Bu sıradaki renkleri değiştiremiyorsun. Kırmızı olan 3. sırayı pembe yapamazsın.
 
RGB değiştiremiyorsun, tek olayı bu. Efektli şekilli olsun istiyorsan rainbow bakma.
 
Hocam Rainbow'da renkler aynı ya renkler sabitken küçük hareketler var mı yanıp sönme gibi yoksa süs gibi kalıyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı