Özelleştirilmiş klavyeler nasıldır?

O kitin BM65 versiyonu var bende. Stok stabler ortalama alti, yeni almak daha mantikli. Akko CS switchler icin hep olumlu seyler duydum su ana kadar. Keycap secimi tamamen sana kalmis rgb ile isim olmaz benim, pbt dye sub iyidir.

Stableri Durock V2'ler ile değiştiririm büyük ihtimalle, AKKO CS switchler de gayet iyi. Ben de RGB'den çok hoşlanmasam da en azından karanlıkta hangi tuşa bastığımı daha rahat görebilirim diye düşündüm.

Razer Huntsman mini kullanıyorum. Kalitesi güzel fiyat bandına göre. Tabi bu fiyata kendi klavyenizi de yapabilirsiniz ama modlamak için çok uğraşmanız lazım.

Modlamak çok uğraştırmıyor aslında, tek günde de halledilebilir bir klavye.

Stableri Durock V2'ler ile değiştiririm büyük ihtimalle, AKKO CS switchler de gayet iyi. Ben de RGB'den çok hoşlanmasam da en azından karanlıkta hangi tuşa bastığımı daha rahat görebilirim diye düşündüm.

Modlamak çok uğraştırmıyor aslında, tek günde de halledilebilir bir klavye.
Yağlamayı tek günde rahatlıkla yapabileceğimi sanmıyorum.

Cok ugrasmalik bir durum yok aslinda. PE foam, tape mod icin kagit bant, stabilizerler icin dielektrik gres vs hep kolay bulunan parcalar. Switch icin lube biraz sorunlu o da krytox aliexpressten 2 haftada falan geliyor. Bir hafta sonu oturup bir gun de halledilebilir max.

Hocam stabilizerlar ve switchlerde Krytox 205g0 kullansam toplam kaç gram almam gerekir?

O zaman ben biraz para biriktirmeye başlayayım, elimde 700TL bursumdan kalmış ama sepette 1.9K ediyor bunlar. BM80 kiti, Akko Ocean Blue, Durock V2, ucuz bir coiled kablo, Krytox 105 ve 205g0, Permatex Dialectric Grease, switch açma aleti, lube için gerekli aletler. Daha keycap da bulmam lazım, gerçekten masraflı bir hobiymiş ama bursumdan biriktirsem belki halledebilirim bu yaza doğru.

BM80 Kit 2 yada Kit 3 575₺
90 Akko CS Switch 112₺
Aletler 55₺
Switch opener 30-40₺
Krytox alirsan 100-150₺
PE Foam 1₺
Kagit Bant 4₺
Dielektrik Gres 50-100₺
Keycap 250-500₺ tercihe bagli daha da artabiliyor

1300₺ civarina cikarsin sanirim. Kablo cok da gerekli degil yada sonradan da eklenebilir.

BM80 Kit 2 yada Kit 3 575₺
90 Akko CS Switch 112₺
Aletler 55₺
Switch opener 30-40₺
Krytox alirsan 100-150₺
PE Foam 1₺
Kagit Bant 4₺
Dielektrik Gres 50-100₺
Keycap 250-500₺ tercihe bagli daha da artabiliyor

1300₺ civarina cikarsin sanirim. Kablo cok da gerekli degil yada sonradan da eklenebilir.

BM80 Kit3 575₺.
90 Akko CS Ocean Blue 245₺.
Lube tools 55₺.
Switch opener o fiyata bulamadım hocam, 90₺ KBRepublic'de.
Krytox 105 ve 205g0 toplam 230₺ civarına geliyor.
PE foam Aliexpress'de bulamadım, Türkiye'de 50₺ civarına geliyor 50 taneli paketi.
Maskeleme bandı var evde, onu tape mod için kullanabilirim.

Gerçekten çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim ama birkaç sorum kaldı hocam. Kaç g lazım oluyor Krytox? Stabilizerlarda dielektrik gres yerine Krytox kullansam sorun olur mu?

pe foam metrekaresi 1₺ bulunabiliyor yapinmarketlerde. yiltas yapi market diye bir yerden almistim ben pe foam. alternatif olarak neopren kumas da var benzer ozellikte dolgu malzemesi olarak kullanilabilecek ama gerek olmaz pe foam varken.

krytox yerine superlube oil ve dielektrik gres yerine yine superlube gres versiyonunu kullandim ben. tahmininden cok daha az gidiyor o en kucuk boyutlar gayet yeterli olur.

kargo dahil degildi sanirim benim yazdigim fiyatlara bu arada. vergi de ayni sekilde.

pe foam metrekaresi 1₺ bulunabiliyor yapinmarketlerde. yiltas yapi market diye bir yerden almistim ben pe foam. alternatif olarak neopren kumas da var benzer ozellikte dolgu malzemesi olarak kullanilabilecek ama gerek olmaz pe foam varken.

krytox yerine superlube oil ve dielektrik gres yerine yine superlube gres versiyonunu kullandim ben. tahmininden cok daha az gidiyor o en kucuk boyutlar gayet yeterli olur.

kargo dahil degildi sanirim benim yazdigim fiyatlara bu arada. vergi de ayni sekilde.

Teşekkürler hocam, PE foam'a bakacağım. Superlube'den memnun musunuz peki?

Free shipping olduğu için büyük ihtimalle buna vergi dahil değil, sıkıntı çıkarabilir. KBRepublic'e ulaşıp bununla ilgili konuşmam mı gerekiyor acaba? Bu kadar çok soru sorduğum için de ayrıca özür diliyorum hocam.

Vergi her turlu oluyor zaten kargo ucreti olsa da olmasa da. Superlube gayet iyi alternatif. Ben alirken hic alinamiyordu krytox o yuzden secmistim.

Vergi her turlu oluyor zaten kargo ucreti olsa da olmasa da. Superlube gayet iyi alternatif. Ben alirken hic alinamiyordu krytox o yuzden secmistim.

Çok teşekkürler hocam, zamanı gelince şartlara göre ikisi arasından seçim yaparım. Vergi 300~ civarı çıkar diye düşünüyorum, uçuk bir fiyat çıkarsa iptal etme gibi bir şansım var değil mi? Ya da satıcıya ulaşıp bir şey söylemem gerekiyor mu?

Teslim alirken oduyorsun vergiyi, iptal edemezsin yani o sebeple. %20 civari gibi dusun kargo haric fiyat uzerinden, biraz daha az oluyor hatta genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı