Elden Ring vs. God of War: Ragnarök GOTY

@Preaks Objektif olamama konusunda çığır açmış durumdasınız gerçekten. En azından sizle aynı fikirde olmayan birini görünce sesinizi yükseltme ve aşağılama çabasına girmek gibi şeyler yapmak yerine kaliteli bir tartışma ortamı koyun masaya. Arkadaş deneyimlenmesi gereken şeyi deneyimlemeyip kötülüyor mu sakin bir dil kullanarak son sözlerini söyle ve bir daha muhattap olma o kişiyle.
Kankam ilk öncelikle benim ne diyeceğimi yönetemezsin. Siz bence ne olduğunu halen anlamış değilsiniz. Adam hikayeyi kötüleyebilir diyorum siz yorumları da okumadan yazı yazıyorsunuz herhalde :D
 
Zevkleri tartışmam ama Elden Ring'i bir adam nasıl sever. Öl öl öl sonra dolan dolan dolan sonra güçlen güçlen güçlen sonra öldüğün canavarları kes kes kes bitti. Benim oyum GoW'dan yana.
Elden Ring diğer oyunlara göre gerçekten zeka, beceri isteyen ve çok gizli hikayesi olan bir oyundur. Ayrıca oyun o kadar çeşitli ki anlatamam yani.
GoW'da eski oyunlarından bağını hiç bir şekilde koparmayan, çok efsanen aksiyon sistemi olan, sinemaği muhteşem olan, hard modda insanın refleklerinin geliştirmesini ve lootmasını isteyen çok harika bir oyun.

İkisinden biri alırsa ne güzel olur vallahi.
 
Mesela tüm oyun dünyası RDR2 kazanır diyordu ama God of War Game of year aldı. Sonra oyunculara anket düzenlediler açık ara farkla RDR2 kazandı yani durumu anlayın.
 
Mesela bu yazınızda Elden Ring size göre değil onu belirtmişsiniz. Başkasına göre GoW ona göre değildir oynanışını beğenmediğini söyler fakat siz yukarıda oynanışa laf edemezsiniz demişsiniz. Eğer kendi fikrinize saygı duyulsun ve karşı tarafa geçsin istiyorsanız önce üslüp değiştirin ve subjektifliğinizi yıkın.
Artı olarak gerçekten mesajları daha dikkatli okuyun. Okumadan cevap vermemeyi öğrenmeniz lazım. Ben o anlamda demediğimi 2 kere yazdım. Yani demedim eleştiri yasak! Yapmayın yasak fln gibi şeyler deseydim eyv. Ama dedim ki Bence bu oyunu oynayan insanlar gerçekten oynayan insanlar sinematiğine veya oynanışına kötü dememeli anlamında söylüyorum. Ama şunu eklemek isterim. Sinematiğine kimse kötü dememeli. hikaye tamam bazılarına göre kötü oynanışta bazılarına göre kötü. Ama bence her üçü gayet iyi.
 
Ragnarök'ün hikaye sunumu karışık, buna katılıyorum. Fakat 2018 için aynısını söyleyemem. "oynanışa asla girmiyorum." bu kısım ne alaka onu anlamadım.

Oynanışa girmeme sebebim kişisel fikrim o yüzden tartışmaya açmak istemiyorum bana göre ölümsüz tanrı oyununda can barı olması bile saçma ama kendi fikrim bu o yüzden tartışmaya kapattım.
 
Kankam ilk öncelikle benim ne diyeceğimi yönetemezsin. Siz bence ne olduğunu halen anlamış değilsiniz. Adam hikayeyi kötüleyebilir diyorum siz yorumları da okumadan yazı yazıyorsunuz herhalde :D
Tamam hocam GoW harika bir oyun yılın oyunu ödülünü almazsa Elden Ring Game Awards'a para yedirmiştir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı