Erwin Rommel'ın fotoğrafını paylaşmak yasak mı?

Herhalde naziler arasında en temizi Rudolph Hess idi bu forumda olmasa bile her türlü linçlerler.
Tam olarak bundan bahsediyorum. Dediğim gibi Türkiye neyse de Avrupa'da nazilik kokusu alındığı an banı suratınızın ortasına yemeniz muhtemel. 2. Dünya Savaşı döneminde nasıl ABD için Japonya allahın belasıydı ise Avrupa için de Naziler öyleydi. Düşünce şekli farklı bir elemana denk gelmek de muhtemel tabii ki.
 
İkinci Dünya savaşı sırasında tek 'centilmence' savaşılan cephe, Rommel'in başında olduğu Afrika Cephesiydi. Çoğu yüksek rütbeli Alman general o dönemde fanatik bir Nazi yerine, ettiği yemine bağlı olarak ülkesine hizmet etmeye çalışan askerlerdi. İçlerinde savaş suçu işleyen yok muydu peki, tabii vardı. Ancak bir Alman generalin fotoğrafını paylaşmanın yasak olduğunu sanmıyorum.
 
Adolf H*tler olmasaydi yahudilerin nufusunun azimsanmayacak kadar cok olacagi ve Yahudilerin gunumuzdeki kadar caliskan, disiplinli ve egitimli insanlar olmayacagi gercegi cok ciddi bir zaman paradoxuna sokuyor. Belki de bugun Yahudi adamlardan cikan Google, Youtube, Facebook gibi devler H*tler olmasaydi olmayacakti.

Bu adam yasaklanamaz. Bakiniz: Bebek H*tler'i oldurmek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı