Evde istenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu sene 500k yaptım sayısalda 300 e çekip diyetisyenlik yazmayı düşünüyordum ama işte bu olaylar daha kötü duruma gelınce ondan da ümidi kestim gibi,suanda zorla da olsa çalişiyorum bu senede olmazsa 4 yillik, mecburen 2 yıllık yazıp evden ayrılıcam.
Sayısalınız iyi ise üstüne biraz sözel koyup eşit ağırlıkts güzel bir derece yapabilirsiniz.
 
Çileklikek bizim yapacağımız bir şey yok, çoğumuzun ailesinde bu tür problemler var. Ailenizle sorunlarınızı kavga ederek değil de, uygun bir vakitte konuşarak çözmeye çalışın. En azından sonucu %50 değiştirme şansın oluyor.
Bu mesajıma beğenmedim atan sevgililer hocalarım, ben sadece kendi fikrimi yazdım. Ayrıca bu konu gerçeğe benzemiyor zaten. Kullanıcının bir önceki ismi Mehmet. İsmi Mehmet olan birisi nasıl tesettürlü olabilir? 😀
 
Bu kadar baskıcı ailelerin ve dine bu kadar bağımlı insanların gerçek olduğunu görmek canımı yakıyor. Çocuklarına yaşattıklarının haddi hesabı yok. Daha önce benzer durumlarla karşı karşıya kalan arkadaşlarım da oldu yine sosyal medya üzerinde tanışıp bu konuları konuştuğum insanlar da oldu. Din cidden çok büyük bir silah ve çok kötü kullanılıyor şu an.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı