İtiraf edin

Zeki olmadığımı kabullenemiyorum. Kendimi zeki sanıyorum ama ortalama bir insandan daha iyi değilim. Fark ediyorum ama hep bahane buluyorum. (Aslında ben zekiyim ama falanca filanca yüzünden böyle oldu) Içten içe kendimi zeki görmeye devam ediyorum.
Ortalama olduğunun farkına varabilmek, dışardan bir gözle bakabilmek bile çok iyi. Ben de kendimi hala yeterince geliştiremediğim için ortalama birisi olarak görüyorum. Bence bunda kötü bir şey yok, ortalamadan sıyrılmak zor. Belki zekada değil de entelektüel olarak yeteri kadar geliştirmemişsinizdir kendinizi.
 
Yok hocam hastalık yoktu bez bağlamasan göl oluyordu yatak sabah yüzerek uyanıyordum. Basbaya bebek bezi. En büyüğü bile küçük geliyordu.
Hep millete yazdım ben itiraf ediyorum bu sefer. 11 yaşıma kadar parmağımı emiyordum. Ama özellikle sağ baş parmağım. Sol baş parmağım zevkli gelmiyordu. Çizgi film izlerken, YouTube'dan herhangi bir video izlerken ve uyurken gece boyunca. Parmağımı emmeden rahat edemiyordum. 3 sene önce bıraktım işte zorluklarla :D Artık zevkli gelmiyor.
 
Aslında her an öfkeli olan biriyim. Topluma uyum sağlamak için olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum ama insanlar çok üstüme geliyor ve sabrım taşmaya başladı. Birine zarar vereceğim yakında umarım sevdiğim birine denk gelmez.
 

Geri
Yukarı