Oyun Battlefield Bundle 94 TL

Xbox sayesinde deneme şansım olmuştu en çok 1'i beğenmiştim 1 dışı kalanları kötü bence he 5IDE beğenmiştim biraz ama 1 favorim kesinlikle geçen alacaktım 4 TL ile alamamıştım kartta para yoktu 30 lira sanmıştım.
 
Modern savaş delileri için Battlefield 4 hala bir efsane.
Battlefield 1 atmosferi güzel fakat mekanikleri vs. beş para etmez ama yine de multisi zevkli, 3A Multiplayer WW1 savaş oyunu gibi düşebilirsiniz.
Battlefield 3 Hastasına güzeldir, Battlefield 4'ün gelişmemiş fakat daha iyi versiyonudur.

Ayrıca yukarıda BF4'e yeni başlayanı yerler falan yazmış bir arkadaş, her FPS oyunu için böyledir bu. BF4 yerine BF1 veya BF5 alsanız bile ilk oyunlarınızdan 3-4KD/R yapamazsınız zaten.
 
Ayrıca bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim Xbox'dan oynuyorken fark etmiştim Türkçe konuşuyor askerler YouTube'da videosu bulunuyordu hem küfürlü konuşmalarda vardı yanlış hatırlamıyorsam.
 
BF 1 de güzeldir 5 de güzel. 1'in haritaları ve atmosferi daha çok hoşuma gidiyor ama 5'de kötü değil kesinlikle. Oyuncu sayısı 1'de az tek sıkıntısı o maalesef...
 
Steam'e ilk geldiğinde Revo. Sürümünü 50 miydi neydi aldım ama o 3'lü pakette yine BF1 görünüyor bende. Steam'e bu bende demenin bir yolu yok mudur? Aldığım oyuna para vermek istemiyorum tekrar. Oyun her türlü Origin'den oynanıyor(herhalde).
 
Dostlar bu BF5 kötü diyenler sebebini de yazarsa sevinirim. Multisi için almayı düşünüyorum.

Bfv oyuncularının en aptal yanı Objective'de oturup düşman taarruz askerlerine durmadan yoğun ateşle taciz edip 58-0 oynayan tankları patlatamamaları olabilir. Onun harici gerçekten güzel bulduğum bir multisi var. Sırf o yüzden bir Japon silahı olan lunge mine aldığımı hatırlıyorum direkt ben patlatayım diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı