Hangi kitabı okuyorsunuz?

Bu akşam "Hayvan Çiftliği" kitabını bitireceğim son 20 sayfa kaldı. Yarın "Dönüşüm" kitabına başlayacağım beden dersinde. Sonra aileme Sherlock Holmes serisini aldıracağım.
 
Kitap sınavı nedeniyle tek oturuşta Dokuzuncu Hariciye Koğuşu'nu okudum bu akşam. Beğendim, güzeldi ama yarıda kesildi sanki.
Zorunlu şeyler hiç zevk vermiyor değil mi? Hayatım boyunca hep kitap okumayı zorunlu olarak yaptığım için bu zamana kadar hiç sevmedim, şimdi ailem kitap almak istemiyor :D
 
Hayatımda şuana kadar hiç bir kitapta sıkılmadım bu kitap dışında. O kadar sıktı ki beni anlatamam sabrınızı tebrik ediyorum hocam.
Hocam bunu kazanabilirsiniz. Cidden emin olun bunu eğlenceli yapabilirsiniz. Merak uyandırıcı şeyler alın mesela okuyun cidden zevk alırsınız, dikkatiniz bozuluyor sanırım.
 
Hocam bunu kazanabilirsiniz. Cidden emin olun bunu eğlenceli yapabilirsiniz. Merak uyandırıcı şeyler alın mesela okuyun cidden zevk alırsınız, dikkatiniz bozuluyor sanırım.
Hocam hayattaki en büyük zevkim kitap okumak diyebilirim. Bir kez sardımı o kitap bırakmam çok zor. Ama bunu yaparken özgür davranıyorum mesela eğer okul zorluyorsa o kadar eğlenceli gelmez yada tamamen ters düşerse(ki bu olmaz pek çünkü dikkatli seçerim) zorlaşır dediğiniz gibi dikkatim dağılır. Sıkıldığım kitaplarda böyle oluyor ama onun dışında sorunum yok, yinede tavsiyeniz için teşekkürler :)
 
Aşk-ı Memnu Halit Ziya uşaklıgil.

Bakıyorumda burada hangi kitabı okuyanlara Sefiller hariç hepsini okudum.
Bazılarını zorla okudum ama bitşrdim kitaplara ve kitap serilerine servet harcamış olabilirim.
Elimde 6 tane kitap var onları bitirince korku kitaplarına başlamayı düşünüyorum.
2.kez Harry Potter kitabı bitirmeye çalışıyorum Harry Potter - azbakan tutsağı kitabını okuyorum şu anda.
3 kez bitirmiş olan ben.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı