Kwai'den para kazanmak için vergi ödemek lazım mı?

Redlue.sT

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2021
Mesajlar
1.687
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kwai'den 5TL çeken biri ben bu işe girmek istediğimi söylediğinde 8000TL para cezası yediğini söyledi. Size danışmak istedim.
 
Büyük ihtimalle sallamış hocam, yüklü miktarda para çekmedikten sonra inceleme altına alınmıyor bile nasıl ceza yemiş?
 
Büyük ihtimalle sallamış hocam, yüklü miktarda para çekmedikten sonra inceleme altına alınmıyor bile nasıl ceza yemiş?

Hocam internette video izlediğime göre Kwai parayı atarken vergisini ödemiyormuş. Yani 1TL atarken Kwai vergiyi ödemiyormuş. Bu da sanırım vergi kaçakçılığına giriyor. Şirket açarsak paranın %15i devlete gittiği için suçlu sayılmıyormuş. Eğer şirket açarsak ve bu vergi kaçakçılığı öğrenilirse yüklü bir miktarda ceza yiyormuşum. Ben ileride belki bir şirket açarımda başıma bu olaylar gelirse diye arkadaş davet edip para kazanmaktan korkuyorum.
 
Sallamış bu zamana kadar 100 liradan fazla çektim hiçbir şey olmadı.
 
Hocam siz böyle yazınca ilgimi çekti. Nasıl para kazanılıyor :D

Her arkadaşını davet ettiğinde 10 lira veriyor davet ettiğin arkadaşın her gün 3 dakika video izlerse ilk hafta her gün 1 lira, diğer hafta her gün 2 lira, son hafta her gün 3 lira veriyor.

Şu an etkinlik var davet ettiğin adam başına 10-17 lira arası para veriyor video izleyince davet ettiklerin 3 lira falan veriyor.
 
Sadece arkadaş davet ederek değil içerik üretici olarak da kazanabiliyorsunuz. Ama bunun için bir ajans ile çalışmanız gerek. Yanlışım yoksa ajans sizin adınıza vergi veriyor. Tabi ne kadar doğrudur emin olamadım. Burası Türkiye :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı