Ekran kartı boşta 51 derece

vadhx18

Femtopat
Katılım
10 Eylül 2022
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1669651009991.png


Ekran kartım boşta 51 derece sebebini bilmiyorum düşündüğüm tek şey saglam indirden Katana Zero indirmem oldu crack dosyaya bulaşmamalıydım biliyordum ama virüs tehdit koruması açık diye indireyim bir şey olmaz dedim hiçbir şey göstermiyor virüsün olmadıgını söylüyor benim şüphem ekran kartımdan mining yapılması nasıl düzeltebilirim?
 
crack ile falan alakasi yok o isi normal, olur oyle seyler.
 
Bildiğim kadarı ile ekran kartlarının çoğu 60 derecenin altında 0RPM ile çalışır. Ekran kartı ayarlarımdan zero rpm'i kapatırsam 35 derecede, açarsam 55 derecede çalışıyor benim kartımda. Tabi masaüstü bilgisayarlarda bu şekilde, laptopları tam bilmiyorum.
 
Boşta 51 derece yüksek değerler değil ki.
önceden boşta 40 derece falandı ondan aklıma takıldı sadece teşekkür ederim

Laptopsa normal gibi duruyor
kasa ama arkadaşlar sorun olmayacağını söylüyor teşekkür ederim

Bildiğim kadarı ile ekran kartlarının çoğu 60 derecenin altında 0RPM ile çalışır. Ekran kartı ayarlarımdan Zero RPM'i kapatırsam 35 derecede, açarsam 55 derecede çalışıyor benim kartımda. Tabii masaüstü bilgisayarlarda bu şekilde, laptopları tam bilmiyorum.

Benimkisi de öyle RPM'yi 55 yapınca 20'ye kadar düşüyor 0 RPM 14 falan olunca şu an attıgım fotoğraftaki gibi oluyor cok sağ olun yine de içime dert olmuştu
 

Yeni konular

Geri
Yukarı