6700 XT ekran göz kırpma

MEGRX

Decapat
Katılım
25 Eylül 2021
Mesajlar
159
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar aylardır bu sorunla uğraşıyorum. Oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorum ama onun dışındaki her uygulama bilgisayarda sorunlu çalışıyor. Çoğu şeyi denedim fakat çözümü bulamadım. Çözüm araştırırken bu sorunun çoğu kullanıcının yaşadığını fark ettim ve hit gide artıyor. Gerçekten nerede sorun var bilmiyorum ama kartı aldığımdan beri uğraşıyorum ve sinir bozucu bir hâl almış durumda. Forumlarda bu sorunu yaşayan çok kişi var ama kesin bir sonuç bulunamamış. Sorun kartlarda mı yoksa yazılımsal bir durum mu bilemiyorum. Tek yapamadığım güç kaynağı değiştirmek. Ona da bütçem yetmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
sizden başka bu sorunları yaşayan herkesin güç kaynağında problem olamayacağına göre muhtemelen sorununuz yazılımsaldır. Gerçi Sorun anakartta da olabilir. Başka bir sistemde test etme şansınız var mı kartı ?
 
İlk aldığımda bende de vardı, sürücü 22.5.1’di ve VSR açıktı. Sonra PC’yi temizleme amaçlı söktüm ve açtıktan sonra sürücüleri güncelledim. Sürücülerden mi yoksa kartın güç kablosundan mıydı bilmiyorum. VSR açıkken de oyundan çıkınca göz kırpıyordu o da düzeldi kendi kendine. Bunları büyük ihtimalle denediniz ama yine de söyleyeyim.
 
İlk aldığımda bende de vardı, sürücü 22.5.1'di ve VSR açıktı. Sonra PC'yi temizleme amaçlı söktüm ve açtıktan sonra sürücüleri güncelledim. Sürücülerden mi yoksa kartın güç kablosundan mıydı bilmiyorum. VSR açıkken de oyundan çıkınca göz kırpıyordu o da düzeldi kendi kendine. Bunları büyük ihtimalle denediniz ama yine de söyleyeyim.

Denemişimdir denemediysem de deneyeceğim fakat ne denediysem olmadı olmadıkça daha da sinirlerim bozuluyor.

Sizden başka bu sorunları yaşayan herkesin güç kaynağında problem olamayacağına göre muhtemelen sorununuz yazılımsaldır. Gerçi sorun anakartta da olabilir. Başka bir sistemde test etme şansınız var mı kartı?

Evet test ettim işlemci değiştirdim RAM değiştirdim anakart değiştirdim yeni DP kablosu aldım. Tek deneyemediğim güncel bir PSU. Bilgisayara bugün yeniden format attım ve aynı sorunu daha kurulur kurulmaz ana ekranda direkt yaşadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı