Sahibinden Param Güvende ile monitör alınır mı?

Enahaine

Decipat
Katılım
27 Haziran 2022
Mesajlar
3.467
Makaleler
1
Çözümler
8
BenQ'nun monitörünü almayı düşünüyorumdum ama sıfırının fiyatı çok yüksek geldi bende 2. el bakayım dedim böyle bir ilan gördüm ama açıklamasında Param Güvende ile alakalı bir şey yazıyor ne olduğunu anlamadım ama İstanbul'da oturuyorum aldığım 2. el ürünlerin hepsini elden aldım ama bu arkadaş Ankara'da olduğu için mecbur kargo ile alacağım sizce ne yapmalıyım alınır mı? (Param Güvende ile almak daha iyi mi yoksa direk almak mı?)

 
1669986692502.png

Param Güvende ile alamazsın kargo boyu büyük.
 
Param güvende tamamen alıcı odaklı bir sistem gönül rahatlığıyla alabilirsin 48 saat deneme süresi veriyor istersen iade şansında var.
Arkadaş doğru söylüyor siz monitörü alıp ortadan ikiye ayırıp yarısını geri iade etseniz dahi ürün iade edilip size paranız geri veriyor. (Bu arada ciddiyim) Bu tarz alıcı tarafından dolandırıcılık çok fazla var. Dediğim gibi.
 
Bir arkadaş demiş kilosu fazla diye ama bir monitör alt tarafı kaç kilo olabilirki. Brüt kilo ne demek bilmiyorum ama 10 kiloyu nasıl geçebiliyor ki? Kendi sitesinde ağırlıkları böyle diyor ama emin değilim. Kutusu 3 kilo değildir herhalde.

Eki Görüntüle 1590812
Param Güvende ile alamazsın kargo boyu büyük.

Hocam bunu başka şekilde alamaz mıyım ne bileyim Kutu'dan bir şeyler çıkarsak falan anlaşıp olmaz mı o şekilde?
 

Geri
Yukarı