Sıfırdan fizik öğrenilir mi?

OnePC

Hectopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
4.890
Makaleler
5
Çözümler
8
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. 10. sınıfım. Üniversite sınavı için fizik - kimya - biyoloji derslerinin de önemli olduğunu biliyorum. Bu yılki fizik hocamız hiç güzel ders anlatamıyor maalesef. Benim de fizik bilgim hiç yok. Yavaştan bu dersleri öğrenmeye başlıyorum. Matematiğimi güçlendirmek iççin uğraşıyorum, şimdi de fiziği öğreneceğim. Sizce çok mu geç kaldım acaba? Bir tane kitap aldım. Fiziği temelden anlatıyormuş. Sizce bana yardımcı olur mu bu kitap?


Birkaç gün önce de bunun matematiğini satın aldım. Alma amacım da elim ısınsın diye, daha hızlı soru çözeyim diye, eksiklerimi kapatayım falan diye. Birkaç kişi de çok kolay bu kitap, çözme bunu falan diyorlar da ama çözüyorum yine de. https://www.hepsiburada.com/antrenman-yayincilik-antrenmanlarla-matematik-1-pm-kantrenman21026

Sizce böyle ilerlersem fayda görür müyüm acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geç kalman için sınava 3 aydan az kalması gerek.
Birkaç gün önce de bunun matematiğini satın aldım. Alma amacım da elim ısınsın diye, daha hızlı soru çözeyim diye, eksiklerimi kapatayım falan diye. Birkaç kişi de çok kolay bu kitap, çözme bunu falan diyorlar da ama çözüyorum yine de.
O kitap aşırı kolay biraz temelin varsa gerek yok.
 

Geri
Yukarı