1 günde fizik öğrenilir mi?

9.sınıf öğrencisiyim, yarın fizik sınavı var ve ben fizik derslerinin olduğu gün ya okula gelmedim ya da dinlemedim. Fiziği sıfırdan nasıl öğrenirim? Sınav 1. senaryodan olacak.

Dostum YouTube'dan fizik yazılı çalışmalarına bak, oradaki anlatılan şeyleri not al ve dikkatli dinle. Ayrıca sanırım size açık uçlu soruyorlar. İşin zor, yarın yazılı olmadan kitaptan da bir şeylere göz gezdir veya arkadaşlarının sana konuyu anlatmasını iste.

kanka çalışkan birisimisin
Ortaokulu 94 ortalamayla bitirdim :d

Formül vs falan da yok ilk sınav ezber sınavı şimdi bir çalışma kağıdı yaz okuldada çalışırsın 70 alırsın.

Sıfırdan öğrenip deftere falan yazacağım konuları.

Fiziğe sadece son gün çalışarak 95 aldığımı hatırlıyorum. Sınava hazırlık videosu izleyeceksin zaten 2 formül falan oluyor, not alacaksın sonra o nota sınavdan önceki dersler çalışacaksın hatta sınava da götür o notları hoca gelene kadar bakarsın.
Hangi kanalın videosunu önerirsin?

Ortaokulu 94 ortalamayla bitirdim :d
demek ki ders çalışma temelin var. kanka ben şöyle diyim fizik sınavını özelde oldum okadar zor değil ve 1. üniteyi ezberle ve 50 al yapıcak birşey yok çok zor çünkü ve okulda fizik sınavına kadar tekrar yap 2. sınava kadar çalışırsan derslere halledersin :D

Demek ki ders çalışma temelin var. Kanka ben şöyle diyeyim fizik sınavını özelde oldum o kadar zor değil ve 1. üniteyi ezberle ve 50 al yapacak bir şey yok çok zor çünkü ve okulda fizik sınavına kadar tekrar yap 2. sınava kadar çalışırsan derslere halledersin :D

75 üstü yeter bana ama yüksek alırsam iyi olur.

Hocam nelere çalışacağına bak bir defterden falan sonra videolar da izle önemli şeyleri not al onları ezberle hiç çalışmamaktan daha iyidir ve zaten anlıyorsan iyi bir sonuç alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı