İmperceptible
Hectopat
Otur ilk üniteye çalış zaten dünyanın en basit ünitesi boş soru kaçırma oradan
Gece 4-5'e kadar vaktim var adam akıllı çalışmam lazım.En kötü batırmamaya çalış zararın neresinden dönersen kar sonuçta 3 saat çalışsan 50 alırsın bence.
9.sınıf öğrencisiyim, yarın fizik sınavı var ve ben fizik derslerinin olduğu gün ya okula gelmedim ya da dinlemedim. Fiziği sıfırdan nasıl öğrenirim? Sınav 1. senaryodan olacak.
kanka çalışkan birisimisin9.sınıf öğrencisiyim, yarın fizik sınavı var ve ben fizik derslerinin olduğu gün ya okula gelmedim ya da dinlemedim. Fiziği sıfırdan nasıl öğrenirim? Sınav 1. senaryodan olacak.
Ortaokulu 94 ortalamayla bitirdim :dkanka çalışkan birisimisin
Formül vs falan da yok ilk sınav ezber sınavı şimdi bir çalışma kağıdı yaz okuldada çalışırsın 70 alırsın.
Hangi kanalın videosunu önerirsin?Fiziğe sadece son gün çalışarak 95 aldığımı hatırlıyorum. Sınava hazırlık videosu izleyeceksin zaten 2 formül falan oluyor, not alacaksın sonra o nota sınavdan önceki dersler çalışacaksın hatta sınava da götür o notları hoca gelene kadar bakarsın.
Hangi kanalın videosunu önerirsin?
demek ki ders çalışma temelin var. kanka ben şöyle diyim fizik sınavını özelde oldum okadar zor değil ve 1. üniteyi ezberle ve 50 al yapıcak birşey yok çok zor çünkü ve okulda fizik sınavına kadar tekrar yap 2. sınava kadar çalışırsan derslere halledersinOrtaokulu 94 ortalamayla bitirdim :d
Demek ki ders çalışma temelin var. Kanka ben şöyle diyeyim fizik sınavını özelde oldum o kadar zor değil ve 1. üniteyi ezberle ve 50 al yapacak bir şey yok çok zor çünkü ve okulda fizik sınavına kadar tekrar yap 2. sınava kadar çalışırsan derslere halledersin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.