Arkadaştan sevgili olması

neolsunismim

Kilopat
Katılım
7 Nisan 2018
Mesajlar
534
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 21 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Bir arkadaşımın sayesinde 2 kız ile tanıştım ve ikisi de arkadaşlar. X ve Y olsun. İlk olarak erkekler genelde dış güzellikten etkilendiği içindir herhalde bilmiyorum ama X kişisinden ilk başta etkilendim ve bunu Y kişisine söyledim. 8-10 gün konuştuk ve ben ikimizden olmayacağını, ilerleyen zamanlarda birbirimizden sıkılacağımı öngörebiliyorum. Bu yüzden yarın onunla bu konuyu konuşacağım. Gelelim arkadaşı olan Y kişisi. Bu kızla aynı ortamda bulunduğumda aşırı keyif alıyorum ve şuna normal arkadaşız hatta birbirimize 'kanka' 'kardeşim' gibi kelimelerde kullanıyoruz. Muhtemelen bunu okuyan çoğu kişi yanlış anlayacak ama ilerleyen zamanlarda bu arkadaşlık başka bir şeye dönüşse sizin yorumunuz ne olur?
 
Karşındaki kişiye ve onun sana olan düşüncelerine bağlı. Kadınlar erkeklerle gerçekten arkadaş olabiliyorlar. Erkeklerde ise sendeki gibi oluyor. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Friendzone içindesin. Anında saliselik soğumadan sonra adeta buzdan kovanın içine düşmüş ateş gibi olursun sağa sola fırlatır seni.

Asıl o kız arkadaşından kız iste. Altın yumurtalayan tavuğu öldürmek istiyor adam.
 

Geri
Yukarı