Visual Studio'da CMD ekranında yazılan kodların çıktısının hepsi gözükmüyor

Caner11

Yoctopat
Katılım
7 Aralık 2022
Mesajlar
4
Visual Studio 2022 kullanıyorum. C# Console App (.NET Framework) te kod yazıyorum ve CTRL+F5 yaptığımda CMD ekranında ılk satırlardakı kodlar gozukmuyor ve saçma sapan yerden baslıyor cıktı. Nasıl cozebılırım?

Demek istedigimi anlamayanlar icin soyle bir kolay ornek vereyım o zaman. Diyelim 1'den 100'e kadar olan sayıları ekrana bascam kodu yazıp calıstırdıgımda ekranda sallıyorum 70'ten sonrası yazılı oluyor. 1 ile 70 arasındakı sayılar gozukmuyor bos ekran oluyor onların yerınde. Bu sorunu nasıl cozebilirim?
 
Son düzenleme:
Yazdığınız kodları ve konsolun ekran görüntüsünü atar mısınız?
aaarrr.png




En basitinden ornek vereyım for dongusuyle 1 den 100 e kadar yazdırdıgımda bu sekılde bır kısım yazılırken dıger kısım yazılmıyor.
 
Eki Görüntüle 1596354

En basitinden ornek vereyım for dongusuyle 1'den 100'e kadar yazdırdıgımda bu sekılde bır kısım yazılırken dıger kısım yazılmıyor.

For döngüsü bittiğinde görünmeyen kısımlar görünüyor mu? CTRL + F5 yerine direkt olarak F5 ile çalıştırır mısınız? Pek bir fark olacağını sanmıyorum fakat denemekten zarar gelmez.

Edit:

1670448630559.png

Ben denediğimde akıcı bir şekilde program çalışıyor, acaba sisteminiz yüzünden Visual Studio zorlandığı için döngü çalışırken düzgün görüntüleyememe gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
 
Son düzenleme:
For döngüsü bittiğinde görünmeyen kısımlar görünüyor mu? CTRL + F5 yerine direkt olarak F5 ile çalıştırır mısınız? Pek bir fark olacağını sanmıyorum fakat denemekten zarar gelmez.
sadece F5 e tıklayınca debug calısıyor.CTRL+F5 konsol ekranını acıyor.Baska yerlerde de oluyor uzun uzn kod yazdıgımda bellı bır kısmın ustu gozukmuyor altı gozukuyor.Anlamadım ne alaka ya
 
Sadece F5'e tıklayınca Debug calısıyor. CTRL+F5 konsol ekranını acıyor. Baska yerlerde de oluyor uzun uzn kod yazdıgımda bellı bır kısmın ustu gozukmuyor altı gozukuyor. Anlamadım ne alaka ya

AnyDesk bağlantı kodunuzu atar mısınız? TeamViewer'de olabilir fakat indirmem gerek. Ben bağlandıktan sonra silmenizi öneririm.
 
Ne olduklarını tam olarak bılmıyorum hiç kullanmadım ama galiba benım ekranıma erısıyorsunuz yarın olsa sızın ıcın uygun mu?

Evet sizin bilgisayarınıza bağlanabiliyorum, güvenlik açısından siz klavye veya mouse ile etkileşimde bulunduğunuzda ben dokunamıyorum. Bir çözüm bulamaz isen yarın tekrardan beni etiketle müsait olduğumuzda ilgilenebilirim.
 

Geri
Yukarı