Okulda tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim yaşın küçük anlamaman normal, sanane kim ne giyerse giysin, kimle olursa olsun, isterse 50000 kişiyle ilişki yaşasın, sana herhangi bir zararı dokunmadığı sürece kimseye şunu giyemezsin şunu yapamazsın falan diyemezsin şaka da olsa. Bu sana güzel bir ders olsun, merak etme bir şey olmaz 1 2 korkuturlar olay kapanır.
Hocam peki öyle diyelim. Ama bir şey daha var önceki mesajlarda söyledim. Seninki yine meydanda demişti. Bu da tacize giriyor.
 
Şiddet çözüm değildir tatlı dille konuşarak bu durum çözülebilir.
Keşke onlar da bunu anlasalar. Şiddete başvurabilirdim şimdiye kadar. Dayımın atölyesinde en az 50 kişi çalışıyordur tek aramayla çağırıp o çocukları orada sakat bırakabilirdim. Bunu istemiyorum.
 
Hocam peki öyle diyelim. Ama bir şey daha var önceki mesajlarda söyledim. Seninki yine meydanda demişti. Bu da tacize giriyor.
O da tacize giriyor zaten, bu konu yaşandığı zaman bana böyle konuşma diye uyarırsan sana bir daha böyle şeyler söylemez. Kızın yaptığı doğru demiyorum.
 
Sana bir abi tavsiyesi lise üniversite gibi yerlerde sınavları kolay, bölüm kolay okurum diye gitme otur mezun kal ders çalış gerekirse başka devlet lisesine git. Amerika'da insanlar iyi bir eğitim almak için değil gittiği üniversitede tanışacağı insanlar için iyi bir üniversiteye gitmek istiyor. Ortamın kötüyse sen de orada gelişemezsin net.
 
Benim açımdan sorun var hocam. Kızda erkek de doğru düzgün giyinmeli. Burada kapansın vs. demiyorum ama sorun şu ki bana göre kıçı vb. bölgeleri asla açarak gezmemeli.
Öyle gezen kimseyi görmedim zaten de tayt crop gibi şeylere bile laf eden yobazlar var onları anlamıyorum hocam :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı