İmamoğlu'na hapis cezası verildi!

Artık engel kalmadı. Geçmiş olsun hepimize. Ayaklanmalar yakındır.

Hükümetin şu an, en çok istediği şey bu olabilir. Şiddet ve vandalizm problemi çözmeyeceği gibi daha da kötüleştirecektir. Demokratik tepkinizi yasalar çerçevesinde gösterebilirsiniz. Sosyal medyayı kullanabilirsiniz. İmkanı olanlar da mitinge gidebilir.

Şu siyasi konjonktürde, ilk defa oy verecek gençler seçimin kaderini belirleyecek. Çünkü hamaset diliyle bir taraf tamamen paralize edildi. Onlar için alternatif yok! Kendinden olmayan herkes hain veya terörist! Bu yüzden ilk defa oy kullanacak gençler, Türkiye'nin kaderini belirleyecek.

Bizim zamanımızda, lise veya üniversitedeyken siyaseti ve siyasetin etkilerini pek konuşmuyorduk. Çünkü siyasilerin aldığı kararlar, yaşamımızı çok fazla etkilemiyordu. Mezun olduğumuzda ne yapacağımıza dair kaygımız pek yoktu.

Maalesef siz şanssız bir kuşaksınız. Siyasilerin aldığı kararlar sadece bugününüzü değil, yarınlarınızı etkiliyor. Geleceğe dair öngörülerden bahsedip, sizi umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum. Kendi geleceğinizi kendiniz şekillendireceksiniz. Apolitik olmayın! Gidin geleceğiniz için mutlaka oy kullanın. Bilinçli olun!
 
Son düzenleme:
İmamoğlu davası hakiminin AKP'lilerle fotoğrafları çıktı.


Fj96WaMXEAIfwSa.jpg
 

Geri
Yukarı