denemedim ama bunu kullanıyorum. harici ekran bağladıktan sonra kopmalar yaşanmaya başladı.Kullandığınız model nedir?
Ethernet adaptörünü ve kabloyu başka cihazda denediniz mi?
Tavsiyem başka cihazda testi yapmanız. Adaptör ya da kabloda sorun olabilir.denemedim ama bunu kullanıyorum. harici ekran bağladıktan sonra kopmalar yaşanmaya başladı.
İkisinde de sorun yok Hocam test ettimTavsiyem başka cihazda testi yapmanız. Adaptör ya da kabloda sorun olabilir.
Harici ekran bağlamadan test ettiniz mi? O zaman kopma oluyor mu?İkisinde de sorun yok Hocam test ettim
O zaman olmadı hocam. Display to type c ile bağlıyorum ekranı.Harici ekran bağlamadan test ettiniz mi? O zaman kopma oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.