Rampage switch kurulumu nasıl yapılır?

Yakuphizm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Her şeyi yaptım yeşil ışık yanıp sönüyor sonra beyaz oluyor sonra değişen bir şey yok, çalışmıyor. Nasıl kullanacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çözmümü bulamadım

image-1763478625551.jpg

Yotubdan baktığımda sorun sarı ışığın yanmaması sarı ışık yanmıyor

Son düzenleme:
Evet çözmümü bulamadım.

Eki Görüntüle 2606799

Yotubdan baktığımda sorun sarı ışığın yanmaması sarı ışık yanmıyor.

Rampage ürüne sadece kendi logosunu basıp geçtiği için internette fazla bilgi yok ne yazık ki. Segment bilgisayarın desteği ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Veya ürünü aldığın yer ile de konuşabilirsin.

Rampage ürüne sadece kendi logosunu basıp geçtiği için internette fazla bilgi yok ne yazık ki. Segment bilgisayarın desteği ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Veya ürünü aldığın yer ile de konuşabilirsin.

Geçtim 10 km uzaktaki kargoya ürünü bırakmamı istediler servis için

Geçtim 10 km uzaktaki kargoya ürünü bırakmamı istediler servis için.

Alternatifi var mı bilmiyorum ama Rampage, Gamepower ürünlerini almanızı asla önermem. Bu ürünlerde sorun yaşayıp yaşamamanız şansa bağlı oluyor, bir sorun çıktığı zamanda bu markalar ürünleri hakkında yeterli bilgi paylaşmadığı için destek verme konusunda hem kendileri hem de bizlerde sorun yaşıyoruz.
Geçmiş olsun. Kargonun evine gelip alma gibi bir ihtimalı yok muymuş, kargo şirketi ile konuşmayı deneyebilirsin belki.

Alternatifi var mı bilmiyorum ama Rampage, Gamepower ürünlerini almanızı asla önermem. Bu ürünlerde sorun yaşayıp yaşamamanız şansa bağlı oluyor, bir sorun çıktığı zamanda bu markalar ürünleri hakkında yeterli bilgi paylaşmadığı için destek verme konusunda hem kendileri hem de bizlerde sorun yaşıyoruz.
Geçmiş olsun. Kargonun evine gelip alma gibi bir ihtimalı yok muymuş, kargo şirketi ile konuşmayı deneyebilirsin belki.
Konuştum siz götüreceksiniz dedi yeni konu açacağim belki daha fazla insana ulaşırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı