Sürprizbozan Witcher 3 Triss mi Yennefer mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

whoismyeternity

Centipat
Katılım
6 Mayıs 2022
Mesajlar
121
Çözümler
1
İnternetten araştırdım fakat çok kararsız kaldım. Bazıları Yennefer diyor bazıları Triss. Yennefer ya da Triss aldatıyor mu? Aldatan kimse onu seçmeyeceğim. Teşekkürler.
 
O zaman her şeyi sonuncusundan başlayarak tüketip sonuna göre değerlendirebilirsiniz hocam. İyi akşamlar diliyorum.
Yahu ne alakası var? Kitabı okumadıysam kitabına göre niye seçim yapayım, komik komik konuşuyorsunuz. Beni Yennefer'ın kitapta ne yaptığı, kim olduğu alakadar etmiyor, üç oyunu da oynadım, Yennefer benim için sadece üçüncü oyunda gelen bir karakter, bir bağım da yok. Kitapta olmayan ama oyunda olan bir karakteri de sevemiyorum bu mantığa göre. Konu Witcher kitaplarına göre Triss mi Yennefer mı değil, oyuna göre Triss mi Yennefer mı. O yüzden oyuna göre yorum yapıyorum. Daha fazla da cevap veremem çok alakasız yerlere gidiyor konu. Dune filmi izleyen birinin Dune okuması şart değil, LoTR izleyen birinin LoTR kitabı okuması şart değil filmlerine yönelik yorum yapabilmesi için.
 
Her daim 😁

IMG_20220807_160058.jpg
 
İlk sezonunu izlemiştim sadece, ikinci sezona devam etmedim.

Etmiyor, çünkü ben sadece oyuna dair bir yorumda bulunuyorum. Kitabı okusam kitaba göre tercih yapardım ama oyunu oynadım, oyuna göre tercih yapıyorum. Kitaplarda Triss hiç yer almasa da oyun döngüsüne göre Triss'i seçerdim. Sırf kitapta bir rolü var diye niye oyunda onu sevmek zorunda olayım? Yüzüklerin Efendisi filminde bir karakteri diğerinden daha çok sevmek için kitabı okumuş olmak gerekmiyor, filmi izleyen filme göre yorum yapar.


Aksini iddia etmedim? Dediğimle hala bir bağlantısı yok.
Kimi sevip sevmeyeceğinize bir şey diyemem, demem zaten. Ortadaki bilgi yanlışlığını düzeltmek için söyledim.
 
Kimi sevip sevmeyeceğinize bir şey diyemem, demem zaten. Ortadaki bilgi yanlışlığını düzeltmek için söyledim.
Ben Witcher evreni kitaplardan bağımsız ya da tamamen oyunlardan oluşuyor demedim ki bilgi yanlışlığı olsun. Konu Witcher oyunu ile alakalı, o yüzden oyuna göre yorum yapıyorum.
 

Geri
Yukarı