Yılbaşında arkadaşlarla oynamak için Online oyun önerisi

Froster_xx

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2020
Mesajlar
657
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşımla ücretsiz veya ücretli ama çok pahalı olmayan (20-30 max) oyun lazım. Böyle çok sistem istemezse daha iyi olur. Valorant orta-yuksek ayarlarda 80 FPS açan PC kaldırsa yeter. Overcooked, Roblox ve bread and fred. Bu tür veya keyif alabileceğimiz Online oyun önerisi var mı?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar ücretsiz veya ücretli ama çok pahalı olmayan (20-30 max) oyun lazım. Böyle çok sistem istemezse daha iyi olur. Valorant orta-yuksek ayarlarda 80 FPS açan PC kaldırsa yeter. Overcooked, Roblox ve bread and fred. Bu tür veya keyif alabileceğimiz oyun önerisi var mı?

Hocam Minecraft oynayın yani Aternos.org dan kayıt olun sunucu açın sonra ister parayla Minecraft alın ister ücretsiz Launcher kullanın.
 
Listeye yazdım.

Hocam sunucuya birkaç plugin de kurarsınız spigot/bukkit olarak açın sunucuyu güzel pluginlerr bulun sürümünüzle alakalı isterseniz world edit kurun sonra Minecraft schematic sitelerinden güzel yılbaşı Build'leri bulun schematic dosya türünde olan onu world editin içindeki schematic dosyasına atın sonra sunucuda /schematic load (schematicin adı) ya da //schematic load (schematicin adı) ydı sonra //paste yazın o bulduğunuz yapıyı koymuş olursunuz bu sayede daha güzel bir dünyada oynarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı