1500 TL APU Sistem Toplama

Eray10732

Hectopat
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben mart ayı sistem tavsiyelerindeki APU oyun sistemini toplamayı düşünüyorum. Sadece önerdiğiniz RAM'i bulamadığım için Gskill 2400 MHz 8 GB (2x4) RAM alacağım, bir de WD 1 TB 3.5 7200 Rpm yerine Seagate 1 TB 3.5 7200 Rpm alacağım fakat birkaç konuda oyun için APU sistem toplamak yanlış diyen birkaç arkadaş gördüm, sizce oyunlar için 1500 TL'ye APU sistem nasıldır? Şimdiden teşekkürler.
 
APU sistem yerine bunu alırsanız, hem DDR4 olur hem Skylake. Güncel ve çok daha performanslı.
1500Tl.png
 
O sistemde anakart 2133 Mhz destekliyor fakat 2666 Mhz seçmişsin ve VATAN BİLGİSAYAR'dan toplayacağım o kasa yok onunla eşdeğer bi kasa önerir misin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı